Lacoste darilo

Darilo ob nakupu Lacoste izdelkov nad 25 €

Chopard Casmir Parfumske vode za ženske

Na zalogi   |  (ID: )
2 - 5 kos 28,61 / kos
6 - 25 kos 28,32 / kos
Prihrani 0 €
28,90
Dostavili bomo
Na zalogi   |  (ID: )
19,02
Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Prav tako popoln kot je občutek kašmirja na telesu, je popolna dišava Casmir Chopard. Orientalska dišava, z narkotično, sladko aromo vanilije, vas bo popeljala na daljni Orient. Dišava je bila prvič predstavljena leta 1992 in osvojila srca tisoče žensk, ki se vonju preprosto ne morejo upreti.

  • Balzamična dišava s pridihom vanilije,
  • primerna za uporabo jeseni in pozimi v večernem času,
  • dišava je nastala pod ustvarjalnim vodstvom MIchela Almairaca.

Dišava se začne z eksotičnim koktajlom. Sladki mango, sočna breskev, svež bergamot in edinstven vonj kokosa tvorijo začetne note dišave. Cvetni toni so rezultat občutljivega vonja šmarnice in opojnega vonja jasmina. Cvetno srce je povezano z vonjem jantarja, pačulijevih akordov, sladkih not vanilije in mošusa, ki igrajo čutno in žensko noto vonja.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Alternativni izdelki


Dostava:
Plačilo:
Certifikat: