Christian Dior Poison Girl Parfumske vode za ženske

Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Naj vas zapelje vonj parfuma Christian Dior Poison Girl. Vonj, ki je bil lansiran leta 2016, združuje grenke akorde in vonj cvetja. Namenjen je mladim ženskam in dekletom, ki sledijo svojim sanjam in se ne bojijo nobenega izziva. Dišava je simbol divjosti in čutnosti.

  • Balzamična dišava s pridihom vanilije,
  • primerna za dnevno nošenje v času jeseni in zime,
  • dišava je nastala pod ustvarjalnim vodstvom Francoisa Demachyja.

Vdihnite in uživajte v svežini, ki združuje grenko pomaranči iz Sicilije in limonine arome. V osrčju dišave se prebudi vonj vrtnice iz Damaska, okrašen z akordi cveta pomarančevca. Zaključek bo v vas prebudil vzdušje oddaljenega Orienta. Dišavo spremlja nekoliko sladek vonj mandljev, vonj tonke, topla sandalovina, heliotrop in kašmeran.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Alternativni izdelki


Dostava:
Plačilo:
Certifikat: