Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Potovalni nasvet: Kako vašo najljubšo dišavo spraviti v majhno, potovalno stekleničko?

30 5

Ste tudi vi med tistimi, ki naravnost obožujejo dišave in jih želijo vedno imeti s seboj na poti? Je vaša steklenička prevelika in pretežka za torbico, potovanje,...? Potem vam predstavljamo vrhunski izdelek, ki je navdušil že na tisoče ljudi po vsem svetu. Gre za tako imenovano Travalo stekleničko, v katero povsem enostavno napolnite vašo najljubšo dišavo.

Travalo stekleničke

 

Travalo steklenicke primerne tudi za potovanje z letalom 

 

Postopek je povsem enostaven!

Travalo steklenička je narejena tako, da vaši dišavi odstranite pokrovček. Nato na ta predel namestite Travalo stekleničko in pumpate. Z nekaj potiski boste napolnili stekleničko Travalo in že bo dišava pripravljena za na pot.

Travalo steklenička

 

Posebnost stekleničke Travalo

Travalo steklenička ima patentirano doziranje vaše najljubše dišave. Za razliko od običajnih stekleničk je Travalo izdelan in izjemno trpežnega aluminija zato se ne razbije. Je dovolj majhen, da ga vzamete na letalo saj ustreza predpisom o maksimalni dovoljeni količini tekočin na letalih. Travalo je prazna steklenička v količini 5 ml v katero napolnite vaš najljubši parfum. Uporaba je preprosta ter zelo priročna. Steklenička je prav tako natural spray kot večina parfumov. Kvalitetne in inovativne Travalo stekleničke so na voljo tudi na Spleticna.si po posebni ceni: http://bit.ly/1jYX2Ua 

 

Čudovite embalaže vas bodo povsem navdušile in olajšale vaše potovanje z najljubšim parfumom. Pripravite se na potovanje - imejte dišavo vedno pri sebi in si tako polepšajte dan kjerkoli in kadarkoli;)

 

Vaša Spletična

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.