Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

PARFUMI, KI JIH LAHKO DELITE S SVOJO BOLJŠO POLOVICO

27 5

Pred leti so bili parfumi namenjeni le enemu spolu, sedaj pa so na voljo parfumi zanjo in zanj, v isti steklenički! 

Se sprašujete kako lahko ena dišava pristoji moškim in ženskam? Unisex dišave nimajo izrazitih not, ki pristojijo le enemu spolu, temveč so nežni in nevsiljivi. Te dišave imajo sadne in lesne note, zaradi katerih so nevtralni in sveži. Če si delite dišavo s svojim partnerjem, vam ni potrebno skrbeti, da boste dišali isto, saj se ti parfumi prilagodijo vaši koži (ph-ju) in puščajo edinstven, osebni vonj.


NAJBOLJ ZNANI UNISEX PARFUMI:

Calvin Klein

Zagotovo je Calvin Klein One, in vse različice tega parfuma, najbolj znan unisex parfum.

CK One je lahkoten, osvežilen vonj, ki ustreza najnovejšim trendom. Je mešanica not mošusa in sadja na lesni osnovi, ki poudarjajo edinstveno osebnost tistega, ki ga nosi.


Escentric Molecules

Vse dišave znamke Escentric Molecules so unisex. Parfumi Escentric Molecules so znani po tem, da svojo moč stavijo na eno in edino dišavno noto. Posebne sestavine se prilagodijo vaši koži in ustvarijo unikaten vonj.


TOM FORD

Znamka Tom Ford je poznana po svojih dišavah, ki so primerni zanjo in zanj. V naboru njihovih dišav lahko najdete tako citrusne-sveže dišave kot bolj začinjene in sladke. Izbira je vaša.


TIZIANA TERENZI

Vse njihove dišave so narejene zanjo in zanj. Vsebujejo kvalitetne in ekskluzivne sestavine, kot so sandalovina, vanilija in bergamotka. Dišave so zapakirane v elegantne črne, zlate in bele stekleničke ter popolne za vse malce bolj zahtevne uporabnike.


ACQUA DI PARMA

Ekskluzivni parfumi Acqua Di Parma ponazarjajo znameniti italijanski stil. Med zelo priljubljene parfume te blagovne znamke spada tudi lahka in sveža dišava Acqua di Parma Colonia, ki je prepričala cele generacije strank. Dišave so predvsem edinstvene cvetlične kompozicije, ki vsebujejo najprestižnejša eterična olja in izvlečke. Vse to pa se skriva v preprostih, pa vendarle luksuznih stekleničkah v stilu artdeco.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.