★ VIP 15 % popust ★ nad 55 € > Koda: VIP15

PARFUMI, KI JIH LAHKO DELITE S SVOJO BOLJŠO POLOVICO

27 5

Pred leti so bili parfumi namenjeni le enemu spolu, sedaj pa so na voljo parfumi zanjo in zanj, v isti steklenički! 

Se sprašujete kako lahko ena dišava pristoji moškim in ženskam? Unisex dišave nimajo izrazitih not, ki pristojijo le enemu spolu, temveč so nežni in nevsiljivi. Te dišave imajo sadne in lesne note, zaradi katerih so nevtralni in sveži. Če si delite dišavo s svojim partnerjem, vam ni potrebno skrbeti, da boste dišali isto, saj se ti parfumi prilagodijo vaši koži (ph-ju) in puščajo edinstven, osebni vonj.

 

Najbolj znani UNISEX parfumi:

 

Calvin Klein One

Zagotovo je Calvin Klein One, in vse različice tega parfuma, najbolj znan unisex parfum.

CK One je lahkoten, osvežilen vonj, ki ustreza najnovejšim trendom. Je mešanica not mošusa in sadja na lesni osnovi, ki poudarjajo edinstveno osebnost tistega, ki ga nosi.

 

Escentric Molecules

Vse dišave znamke Escentric Molecules so unisex. Parfumi Escentric Molecules so znani po tem, da svojo moč stavijo na eno in edino dišavno noto. Posebne sestavine se prilagodijo vaši koži in ustvarijo unikaten vonj.

 

Hermes Un Jardin Sur Le Nil

Egipt niso le piramide in Sahara, ampak tudi mogočna reka Nil. Njeni otočki, polni zelenja, so postali navdih za to edinstveno dišavo Un Jardin Sur Le Nil, ki pristoji ženskam in moškim.

 

TOM FORD Neroli Portofino

Znamka Tom Ford je poznana po svojih dišavah, ki so primerni zanjo in zanj. Neroli Portofino je dišava, ki je popolna za neodvisne ženske in samozavestne moške.

 

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mirto di Panarea

Blu Mediterraneo Mirto di Panarea je aromatična, sveže začinjena dišava, ki bo očarala moške in ženske. Dišava predstavlja prefinjene in očarljive osebe, ki bodo znali uživati v njej.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.