Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 20 % nad 115 € ➝ Koda: BDAY20
- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

TEJA: Ličenje v barvah jeseni

14 9

Ko sonce izgubi svojo moč, se narava odene v povsem druge barve. Temu ritmu nezavedno sledimo tudi mi in ličila na naši polički zamenjajo bolj umirjeni odtenki. Kakšna naj bo vaša podoba jeseni, svetuje Teja Fajdiga, vaša znanka z našega instagram profila spleticna.si!

 

Teja je pri ustvarjanju jesenskega make-up-a najprej uporabila podlago za ličila s katero je zgladila kožo in jo pripravila na nanos tekočega pudra. Uporabila je L´Oréal Paris Infallible Mattifying Base Transparent podlago za ličila, seveda pa lahko uporabite katerokoli drugo, ki ustreza vašemu tipu kože.

Podlage najdete TUKAJ.

 

Tekoči puder vedno izberite na podlagi tega kakšen je vaš tip kože in kakšno prekrivnost želite.  Teja je uporabila puder BOURJOIS Paris Healthy Mix Anti-Fatigue Foundation v odtenku 52 Vanilla, ki je srednje prekriven, namenjen pa je vsem tipom kože. 

Da se vaša koža ne bo svetila in bo puder obstojen dalj časa, za fiksiranje uporabite Rimmel London Stay Matte puder v prahu v odtenku 001 Transparent.

Več pudrov lahko najdete TUKAJ.

 

 

 

 

Oblika obrvi je izjemno pomembna, saj lepo oblikovane obrvi poudarijo oči in obliko obraza. Vedno bodite pozorni, da ne izberete presvetlega ali pretemnega odtenka svinčnika oziroma gela za obrvi. Super izbira je svinčnik za obrvi BOURJOIS Paris Sourcil Précision (v odtenku 08 Brun Brunette​) s katerimi boste lahko zarisali ustrezno obliko in obarvali obrvi.

Izdelke za obrvi najdete TUKAJ.

 

Za definiranje oblike obraza nam pomagajo bronzer, rdečilo in osvetljevalec. Vse tri v enem izdelku lahko najdete v paletki Rimmel London Kate.

Osvetljevalec nanesite na najvišji del svojih ličnih kosti, konico nosu ter nad zgornjo ustnico. Uporabite ga lahko tudi na spodnjem delu loka obrvi in notranjih kotičkih oči.

Za videz porjavelosti nanesite bronzer v majhni količini na cel obraz. Če želite poudariti konture obraza, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu.

Rdečilo nanesite na ličnici. Postavite čopič na najvišjo točko lic in z nežnimi krožnimi gibi zabrišite.

 

Senčila za oči omogočajo ustvarjanje neskončnega števila različnih učinkov na vaših očeh. S svetlimi in kožnimi odtenki lahko dosežete naraven videz. Senčila za oči bolj izrazitih barv vam bodo pomagala ustvariti večerni ali ekstravaganten make-up. Teja je pri jesenskem videzu uporabila paletko senčil za oči Makeup Revolution London by Petra ♥, ki vsebuje ogromno različnih odtenkov, s katerimi lahko ustvarite nežen ali bolj močen make-up look.

Več paletk najdete TUKAJ.

 

Maskara je nepogrešljiv del ličenja za vsako žensko. Si želite dolgih in gostih trepalnic? Ali pa imate, nasprotno, rajši naraven videz? Za jesenski videz se raje odločite za bolj drzen videz - dolge, goste trepalnice. Super izbira je Maybelline Colossal Big Shot Volum Express. 

Več maskar najdete TUKAJ.

 

Šminke ponujajo nešteto možnosti za polepšanje make-up videza, S šminko bodo vaše ustnice izgledale sijoče in čudovito. V jesenskem času se lahko odločite za bolj drzne in temnejše odtenke šmink. Teja je izbrala temno rdeč odtenek šminke BOURJOIS Paris Rouge Edition (odtenek 14 Pretty Prune).

Več šmink najdete TUKAJ.


VEČ JESENSKIH IZDELKOV:

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.