❤️ Pošiljamo ljubezen!
- 20 % popust nad 79 € ➜ Koda: LOVE20
- 10 % popust nad 39 € ➜ Koda: LOVE10

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Jesenski make-up trendi, ki jim morate slediti

14.10.19 661x prebrano

Jesen je že tukaj. Poslavljamo se od močnih, svetlečih videzov in pozdravljamo zemeljske, nevtralne odtenke ličil. Mislite, da je smokey eyes spet v modi? NE! Morda prihodnjo jesen, letošnjo zagotovo ne! Preberite kateri neobičajni make-up trendi bodo kraljevali to jesen.

DeliteJesen je že tukaj. Poslavljamo se od močnih, svetlečih videzov in pozdravljamo zemeljske, nevtralne odtenke ličil. Mislite, da je smokey eyes spet v modi? NE! Morda prihodnjo jesen, letošnjo zagotovo ne! Preberite kateri neobičajni make-up trendi bodo kraljevali to jesen.

 

GOLD IN BRONZE

Če ste mislili, da se boste morali posloviti od svojega najljubšega bronzerja, naj vas potolažimo, da so barve letošnje jeseni: zlata in bronasta. Na ustnicah, očeh in celotnem obrazu.

 

"NO MAKEUP MAKEUP" Z RDEČO ŠMINKO

Rdeča šminka. Nič čudnega. Vendar se rdeča šminka ponavadi ne more nositi brez ostalega make-upa. Matt rdeča šminka služi temu, da odvrne pozornost stran od "golega" obraza. Srečno vsem pogumnim, ki bodo sledile temu trendu.

 

NE POUDARITE USTNIC, POUDARITE NJIHOV ROB

Svinčnik in šminka ne smeta biti enake barve! Svinčnik mora biti vsaj dva odtenka temnejša kot šminka. Zakaj? Da vsa pozornost pade na ustnice!

 

TREND 90-IH: "BREZ OBRVI PROSIM"

Se spominjate obrvi 90-ih? Tudi mi ne, ker jih ni bilo. Vračamo se v ta trend, saj beljenje obrvi postaja nov hit. 
Če smo čisto iskreni ... Mi raje izberemo nošenje rdeče šminke brez ostalega make-upa kot pa bele obrvi. ;)

 

SENČILO KOT ČRTALO ZA OČI

1. korak: Nanesi senčilo na veko. 2. korak: Razmaži ga v liniji ob trepalnicah - kot črtalo za oči. Korak 3: Pojdi na modno pisto. 
Opozorilo: Če ne greš na modno pisto, preskoči korake od 1 do 3.

 

OČI, KI SE SVETIJO V MRAKU

Nekoč se je v kotičke očesa nanašalo highlighter. Zdaj je prišla jesen in neonske barve senčila ne želijo oditi iz make-up trendov. Nanesite jih na notranji del veke, ostali del pa pobarvajte v nude odtenke.

 

SVINČNIK NA WATERLINE

Trend, ki so se ga držale naše mamice, babice in tudi nekatere izmed nas, se vrača! Drage dame, ki to še vedno počnete, tu je vaših 5 minut slave!
Črni svinčnik na waterline in pripravljeni ste na deževne dni.

 

BARVNO ČRTALO ZA OČI

Če vam črno črtalo za oči ne ustreza več, nad njega narišite še barvno črto. Ker več je vedno bolje kot manj. ;)

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz
Lepotni nasveti

Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz

Naša koža potrebuje vlago vse dni v letu, ne glede na to, ali je zunaj sije sonce ali pada sneg. Maske za obraz so najbolj intenziven in najhitrejši način za navlažitev kože. V zadnjih letih pa so trg preplavile maske za obraz v robčku za enkratno uporabo. Zakaj bi jo morali uporabljati (predvsem v zimskih mesecih), katere so najboljše in kakšne blagodejne učinke prinašajo, boste izvedeli v nadaljevanju.

Preberi več
TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023
Lepotni nasveti

TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023

Novo leto pomeni nov začetek. Novi začetki pa v modnem in lepotnem svetu prinašajo tudi nove trende. Kateri lepotni trendi nas čakajo v novem letu, si preberite v nadaljevanju.

Preberi več
Spletična.si

Prijava