Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Barve za lase za moške

Znamke in filtri

Filter

Vrsta las

Barva

Blagovna znamka

Cena 13,00 - 18,00

Barve za lase za moške

Barve za lase profesionalnih frizerskih blagovnih znamk po novem v ponudbi spleticna.si. Privoščite svojim lasem kvalitetno nego. Izbirate lahko izmed barv za lase raznih blagovnih znamk in vrst. V naši ponudbi boste našli tudi tonirne kreme in pripravke za lažje odstranjevanje barve s pokožnice. Barve za lase iz naše ponudbe so primerne za vse tipe las.

Kljub dokazani varnosti kozmetičnega izdelka se lahko pri potrošniku pojavi neželeni učinek (npr. izpuščaji na obrazu, občutljivo, razdraženo in poškodovano lasišče), ki ga lahko povzroči sestavina v kozmetičnem izdelku.

Za boljšo obveščenost potrošnikov o morebitnih škodljivih učinkih barvanja las in za zmanjšanje tveganja povzročitve preobčutljivosti na izdelke za barvanje las med potrošniki je EU sprejela direktivo, ki določa navajanje dodatnih opozoril na embalaži izdelkov za barvanje las, hkrati pa omejuje uporabo pri osebah, ki so mlajše od 16. let.

Na embalaži barv za lase mora biti navedeno naslednje besedilo: "Barve za lase lahko povzročijo hude alergijske reakcije. Preberite in upoštevajte navodila. Ta izdelek ni namenjen za uporabo na osebah, mlajših od 16 let. Začasni tatu s črno kano lahko poveča tveganje za alergije." Ne barvajte si las, če: – imate izpuščaje na obrazu ali občutljivo, razdraženo in poškodovano lasišče, – ste kadar koli po barvanju las že imeli reakcijo, – ste v preteklosti imeli reakcijo na začasni tatu s črno kano.“

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.