Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Nika: Jesenska poslikava

30 9

Ste se vedno spraševali kako znajo nekatere make-up artistke na svojem obrazu ustvariti tako čudovite poslikave? Poglejte v zakulisje ustvarjanja poslikave naše artistke Nike Hauptman. V videu si lahko pogledate čudovito jesensko poslikavo in prelep make-up look.

Izdelki, ki jih je uporabila Nika:

Tekoči puder Estée Lauder Double Wear Stay In Place

Tekoči puder je super izbira za vse ženske, ki imate težavo z mastno kožo, saj puder kožo super matira, hkrati pa je izjemno obstojen in lepo prekrije vse nepravilnosti.

 

Highlighter Makeup Revolution London Soph x

Paletka ima kar 8 različnih odtenkov osvetljevalcev, ki jih lahko nanesete na vse dele obraza, ki jih želite poudariti. Nika je nanesla zlat odtenek po celem obrazu, temnejši, bronast, odtenek pa je nanesla na lične kosti.

 

Paletka Makeup Revolution London Life On The Dance Floor Guest List

Paletka ima čudovite tople odtenke, s katerimi lahko ustvarite make-up za vsak dan ali pa uporabite temnejše odtenke in ustvarite močen look za večer.

 

Šminke za poslikavo

- Max Factor Lipfinity Velvet Matte 24HRS Matte Merlot

- Max Factor Lipfinity Velvet Matte 24HRS Cool Coral

- Maybelline Superstay Matte Ink Pioneer

Tekoče šminke je Nika uporabila za več stvari. Matte Merlot je nanesla na ustnice, nato pa je z njo pobarvala še nekatere liste. Z ostalimi šminkami je pobarvala liste, saj je prekrivnost izjemno lepa. 
Maybelline šminko je Nika uporabila tudi kot podlago na očeh, saj se je lepo zabrisala, nanjo pa so se tudi super prijele senčke.

 

Poslikavo je Nika dokončala z barvami za poslikave.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.