Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

LuxLucis: Ličenje z izdelki Dermacol

21 10

Ste že našli izdelke, ki so vas res navdušili? Mi smo! Naša srca so osvojili Dermacol izdelki, ki so več kot pol stoletja znani po kvalitetni kozmetiki za ženske. Njihov najbolj znan izdelek je seveda Dermacol Make-up Cover - izjemno prekrivni in vodoodporni puder - ki je postal hit v Hollywoodu. Od takrat naprej je Dermacol sinonim za lepoto in popolno naličen obraz.

Kar pa je najbolj pomembno -  Dermacol ima vse! Od kozmetike za obraz do vseh make-up izdelkov!

 

NEGA OBRAZA

Vzemite si trenutek zase in se sprostite z masko za obraz Dermacol Morning Beauty Mask. Da bo imel vaš obraz čudovit sijaj, obvezno uporabite serum Dermacol BT Cell Intensive Lifting & Remodeling Care. Za podlago pudra pa je najboljši Dermacol Sheer Face Illuminator

Nega obraza je s tem končana, sedaj lahko začnemo z ličenjem.

 

LIČENJE

Uporabili bomo znameniti Dermacol Make-Up Cover SPF30. Dermacol je tekoči puder, ki je izjemno prekriven in dolgo obstojen. Kremna struktura ne vsebuje konzervansov, prekrije pa vsako nepravilnost na koži.

Zakaj izbrati Dermacol Make-Up Cover?

Dermacol Make-Up Cover je v svetu najbolj iskana podlaga ravno zaradi svoje vsestranskosti:

- je vodoodporna,
- hipoalergena,
- klinično testirana,
- brez parabenov in
- vsebuje zaščitni faktor SPF 30.

Primerna je za vse tipe kože, tudi za občutljive. Vašo kožo poleg vsega naštetega varuje tudi pred škodljivimi vplivi narave. Zaradi svojih odličnih lastnosti in trajnosti ga še danes uporabljajo profesionalni make-up umetniki za fotografske ali filmske posnetke, modeliranje, praznične priložnosti itd.

 

Če mislite, da puder ni prekril vseh nepravilnosti, uporabite korektor Dermacol Perfect Me Dark Circle Concealer & Highlighter, ki bo prekril tudi najbolj vidne podočnjake. Vse skupaj pa fiksirate s pudrom v prahu Dermacol Invisible Fixing Powder

Za konec uporabite še osvetljevalec in rdečilo Dermacol Beauty Powder Pearls

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.