Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

TOP 5 ŠMINK ZA SILVESTRSKE POLJUBE

9 12

Priložnosti, ko bomo posebej pozorne na svoj videz, v prihajajočih tednih ne bo manjkalo. Blesteti bomo želele na službenih zabavah, se družile s prijatelji v zaključenih krogih in se med križarjenjem po okrašenih ulicah spogledovale z naključnimi neznanci. Izrekale bomo voščila in si izmenjevale poljube. Zato poskrbite, da bodo vaše ustnice popolne!

 

Guerlain KissKiss - Romantic Kiss

Šminka je primerna za vse tiste, ki niste ljubiteljice močnih barv, a želite vseeno poudariti ustnice. Ni zelo prekrivna, je pa izjemno vlažilna in primerna za vsak dan.

 

Estée_Lauder Pure Color Love – Shock & Awe

To je šminka, s pomočjo katere bodo vaše ustnice zažarele v sivini zimskih dni v rožnatem odtenku. Odlikuje jo kremna, zelo pigmentirana in vlažilna tekstura. Posebej pristoji modrookim in svetlolasim oziromaženskam s svetlejšo poltjo.

 

Revlon Super Lustrous Creme – Black Cherry 

Temna kot zrela češnja in strastna kot prva noč v letu – to je šminka s kremno teksturo globoko zamolkle rdeče barve. Primerna je za nočne zabave in ženske, ki se ne bojijo izstopati.

 

Max Factor Colour Elixir – Mulberry

V rdeči barvi božiča je ta šminka ustvarjena za družinsko večerjo ob svečah. Vašim ustnicam bo podarila polnost in sijaj.

 

Maybelline Superstay Matte Ink - Voyager

Najbolj obstojna šminka iz našega izbora bo vaša spremljevalka od jutra do večera. Potrebovale boste le en nanos s priloženim priročnim aplikatorjem in skrb, da jo bo izbrisal še tako strasten poljub, bo odveč.

 

Katero šminko boste pa ve izbrale za silvestrske poljube? ❤

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.