❤️ NAJVEČJI ljubezenski popust!
- 22 % popust nad 85 € ➜ Koda: SRCE22
- 12 % popust nad 45 € ➜ Koda: SRCE12

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

AMBASSADORS' corner

Nika: VALENTINOVA POSLIKAVA

10.02.20 862x prebrano

Valentinovo je že skoraj tu! Praznik ljubezni in zaljubljencev je dan, ko svojim bližnjim pokažemo koliko nam pomenijo. Naša Nika je v duhu ljubezni in prijateljstva ustvarila čudovito poslikavo, s katero se je poklonila prazniku. Vas zanima kako je potekalo ustvarjanje?

DeliteValentinovo je že skoraj tu! Praznik ljubezni in zaljubljencev je dan, ko svojim bližnjim pokažemo koliko nam pomenijo. Naša Nika je v duhu ljubezni in prijateljstva ustvarila čudovito poslikavo, s katero se je poklonila prazniku.

Vas zanima kako je potekalo ustvarjanje poslikave? Berite naprej.

 

Nika je za poslikavo uporabila naslednje izdelke:

 

Najprej je na obraz nanesla podlago - tekoči puder Makeup Revolution Conceal&Define, nato pa je vse nepravilnosti prekrila s korektorjem

MUR Conceal&Define. Kombinacija pudra in korektorja ustvari res čudovito podlago za ustvarjanje poslikave ali pa make-up looka.

Brez osvetljevalca seveda ne gre, zato je uporabila MUR Imogenation paleto osvetljevalcev. Osveteljevalec je uporabila na ličnicah, nosu in nad obrvmi.

 

 

 

 

Če vas zanima kako ustvariti videz polnih ustnic, vprašajte Niko. 

Uporabila je kar dve šminki:

Maybelline Superstay matte ink v odtenku 05 in 120.

 

 

 

 

Na očeh in po telesu je uporabila Makeup Revolution by Petra paletko senčil za oči ter Makeup Revolution Reloaded Newtrals 2 paletko 

in rdečilo I love Revolution Blushing Hearts.

 

Nika pa se ne more ustaviti le pri očesnem make-upu, zato je z Benefit Brow Contour svinčnikom na obraz in telo narisala čudovite majhne angelčke.  

 

 

Obrvi je poudarila z Brow Goof Proof svinčnikom za obrvi, oči pa z Benefit Roller črtalom za oči.

Make-up look pa ni popoln brez umetnih trepalnic - Ardell Demi Wispies so najboljše!

 

Si upaš ustvariti podobno poslikavo?  ❤

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Valentinova darila za vsak žep
Blog

Valentinova darila za vsak žep

Kaj podariti osebi, ki vam pomeni ves svet, osebi, ki vam pričara nasmeh na obraz tudi v najtežjih dneh, osebi, s katero je vsak dan ljubezenska pesem s srečnim koncem? Predstavljamo vam ideje za valentinova darila za čisto vsak žep. Verjamemo, da boste med našimi idejami našli tisto popolno darilo za svojo najdražjo osebo.

Preberi več
Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi
Lepotni nasveti

Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi

Valentinovo je dan, ko praznujemo ljubezen v vseh oblikah! Dan zaljubljenih je lahko rezerviran za romantične sprehode in večere ter obdarovanje boljših polovic. Lahko pa ste trenutno v situaciji, ko nimate partnerja ali pa bolje od partnerja veste, kaj potrebujete in si želite. Privoščite si torej nekaj lepega za Valentinovo! Podarite si darilo, mi pa vam ga bomo v nadaljevanju pomagali izbrati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava