Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

ANA: VRTNICA ZA DAN ŽENA

24 2

Dan žena - 8. marec je praznik, ki je namenjen le ženskam. Gre za dan, ko damam v svojem življenju pokažemo, kako jih cenimo in jih imamo radi. Že veste kaj jim boste podarili? Morda kakšno dišavo, darilni setek ali le rožico? Naša Ana meni, da je vrtnica popolno darilo za dan žena. Vas zanima kako je ustvarila to poslikavo? Berite naprej. 

Ana je najprej ustvarila čudovit make-up v roza in rdečih barvah - barvah ljubezni, sreče in prijateljstva. 

Najprej je uporabila tekoči puder Wet n Wild v odtenkih Soft Ivory in Golden Beige. Za nanos je uporabila beautyblender gobico za ličila, ki je popolna za nanos pudra. Z njo pa lahko tudi osenčiš obraz ali ga matiraš. 

Naslednji izdelek, ki ga je uporabila Ana je Makeup Revolution paletka za obraz Imogenation, ki vsebuje hladne odtenke, ki se izjemno lepo blendajo. Paletka vsebuje barve za pod očmi, contour in highlight. 

Naslednja paletka, ki jo je uporabila Ana pa je Makeup Revolution Blush paletka rdečil. Rdečilo se v kožo najhitreje vpije, zato ga je nanesla malce več.

Za očesni make-up je Ana uporabila Makeup Revolution Pro HD Amplified paletko senčil, ki vsebuje prelepe nežne odtenke in ki so izjemno pigmentirani.

Za konec pa je Ana uporabila še črtalo za oči Maybelline Hyper Precise All Day, ki ima tanko konico s katero lahko brez težav narišeš lepo črto. Seveda je nanesla še umetne trepalnice Ardell Demi Wispies, ki ustvarijo naraven videz trepalnic.

Na ustnicah pa je Ana uporabila Maybelline šminki v odtenku 50 Voyager in 80 Ruler.

Za poslikavo vrtnice je Ana uporabila svoje barve na vodni osnovi in paletko senčil Makeup Revolution.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.