Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Lepotni nasveti v času izolacije

6 4

Že kar nekaj časa so zaprti vsi kozmetični in frizerski saloni. Narastek las je vsak dan večji, polovica umetnih trepalnic je že odpadla, gel lak je že na polovici nohta.

Kaj storiti? Za vas imamo koristne nasvete, da boste tudi v času karantene izgledali odlično. :)

1. TREPALNICE

Vam je polovica umetnih trepalnic že odpadla?

Na voljo imate dve možnosti. 

1. Lahko jih mažete z maskaro, da zakrijete manjkajoče trepalnice.

Po uporabi maskare, za odstranjevanje uporabite dvofazni oljni odstranjevalec ličil za oči, saj boste tako postopoma odstranili vse preostale umetne trepalnice.

2. Lahko pa jih popolnoma odstranite in se vrnete k vsakodnevnemu uporabljanju maskare.

Vsak večer na koren trepalnic (oziroma tam, kjer se umetne trepalnice držijo vaših) namažite malce olja. Po nekaj dneh bodo umetne trepalnice same odstopile.

NIKAKOR pa trepalnic ne pulite ali drgnite, saj boste s tem poškodovali svoje trepalnice.

Naša izbira maskar:

2. NOHTI

Narastek na vaših nohtih je vsak dan večji, vi pa ne veste kaj storiti? Vse, kar morate storiti je, da zgornji del gel laka in celoten noht spilite s pilico (naj bo bolj groba), da odstranite lak in da skrajšate noht. Nato na nohte nanesite nevtralno barvo laka (ali barvo po vaši izbiri), saj bodo s tem manj opazni.

Naša izbira lakov za nohte:

3. OBRAZ

Če je vaša koža vajena rednih neg obraza, si jih privoščite tudi doma. Uporabite kvaliteten piling, s katerim boste odstranili vse nečistoče in odmrle delce kože.  

Uporabite masko za obraz, ki bo kožo nahranila. Nego pa zaključite z uporabo seruma in kreme za obraz. Koža vam bo zagotovo hvaležna.

Naša izbira izdelkov:

4. LASJE

Lasje izjemno hitro rastejo, hkrati pa tudi narastek na naši glavi. Če niste vešči v barvanju, lahko narastek na hiter način prekrijete z barvo za prekrivanje narastka.

Lahko pa se lotite tudi barvanja, vendar bodite izjemno previdni. Že pri nakupu barve se posvetujte s prodajalcem ali s svojim frizerjem.

Priporočamo pa tudi ustvarjanje pričesk, ki bodo skrile narastek.


Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.