❤️ Pošiljamo ljubezen!
- 20 % popust nad 79 € ➜ Koda: LOVE20
- 10 % popust nad 39 € ➜ Koda: LOVE10

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

AMBASSADORS' corner

Ana: Vse o umetnih trepalnicah

04.05.20 992x prebrano

Vas zanima, kako nanesti umetne trepalnice? Si ogledujete širok nabor Ardell trepalnic, vendar ne veste katere naročiti, ker ne veste kako bodo izgledale na vaših očeh? Ana je za vas pripravila hiter tutorial, kjer boste izvedeli vse o umetnih trepalnicah. ❤

DeliteVas zanima, kako nanesti umetne trepalnice? Si ogledujete širok nabor Ardell trepalnic, vendar ne veste katere naročiti, ker ne veste kako bodo izgledale na vaših očeh? Ana je za vas pripravila hiter tutorial, kjer boste izvedeli vse o umetnih trepalnicah. ❤

Video si lahko ogledate TUKAJ:

Ardell Natural Lashes 172 umetne trepalnice dajejo vašim očem volumen in neustavljiv videz. Umetne trepalnice ustvarijo videz dolgih, gostih in popolnih trepalnic. Trepalnice so lahke in jih je enostavno nanesti. Odlično poudarijo oči in dajejo trepalnicam naraven videz. Te umetne trepalnice ustrezajo vsem oblikam oči.

Umetne trepalnice so namenjene nošenju vsak dan, čez cel dan, saj je njihov izgled naraven.


Umetne trepalnice Ardell Wispies Demi Wispies dajejo očesu volumen in neustavljiv videz. Umetne trepalnice ustvarijo videz globokih in popolnih trepalnic. Trepalnice so lahke in jih je enostavno nanesti na veko. Trepalnice Wispies so najbolj primerne za velike, okrogle ali mandljeve oči.

Umetne trepalnice lahko nosite čez cel dan, vsak dan, saj je njihov videz poudarjen, vendar še vedno deluje naravno. Namenjene so vsem tistim, ki želite bolj poudariti svoje oči.


Ardell Studio Effects 230 Wispies umetne trepalnice dajejo očesu neustavljiv in zapeljiv videz. Ustvarijo videz globokih in popolnih trepalnic. Trepalnice so lahke in jih je enostavno nanesti na veko. Linija Studio Effects je predvsem namenjena vsem z velikimi, okroglimi in mandljastimi očmi.

Te umetne trepalnice so namenjene uporabnikom, ki si želijo resnično poudariti svoje oči. Uporaba je primerna za posebne priložnosti


Ardell Studio Effects Demi Wispies umetne trepalnice so namenjene najzahtevnejšim kupcem. Zasnovali so jih vodilni umetniki ličenja. Trepalnicam zagotavljajo izjemen volumen in očem neustavljiv videz. Trepalnice so lahke in enostavne za nanos. Te umetne trepalnice so najprimernejše za velike, globoke oči. 

Umetne trepalnice za najzahtevnejše uporabnike, s katerimi boste poudarili svoje oči. Uporaba je primerna za posebne priložnosti.


Seveda pa vedno izberite tiste trepalnice, ki bodo vam najbolj ustrezale. Če imate sami dolge in goste trepalnice, lahko brez težav posežete tudi po bolj gostih in dolgih umetnih trepalnicah. 

Poudarite svoje oči in ustvarite zapeljiv videz hitro in enostavno!

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz
Lepotni nasveti

Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz

Naša koža potrebuje vlago vse dni v letu, ne glede na to, ali je zunaj sije sonce ali pada sneg. Maske za obraz so najbolj intenziven in najhitrejši način za navlažitev kože. V zadnjih letih pa so trg preplavile maske za obraz v robčku za enkratno uporabo. Zakaj bi jo morali uporabljati (predvsem v zimskih mesecih), katere so najboljše in kakšne blagodejne učinke prinašajo, boste izvedeli v nadaljevanju.

Preberi več
TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023
Lepotni nasveti

TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023

Novo leto pomeni nov začetek. Novi začetki pa v modnem in lepotnem svetu prinašajo tudi nove trende. Kateri lepotni trendi nas čakajo v novem letu, si preberite v nadaljevanju.

Preberi več
Spletična.si

Prijava