Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Ana: Vse o umetnih trepalnicah

4 5

Vas zanima, kako nanesti umetne trepalnice? Si ogledujete širok nabor Ardell trepalnic, vendar ne veste katere naročiti, ker ne veste kako bodo izgledale na vaših očeh? Ana je za vas pripravila hiter tutorial, kjer boste izvedeli vse o umetnih trepalnicah. ❤

Video si lahko ogledate TUKAJ:

Ardell Natural Lashes 172 umetne trepalnice dajejo vašim očem volumen in neustavljiv videz. Umetne trepalnice ustvarijo videz dolgih, gostih in popolnih trepalnic. Trepalnice so lahke in jih je enostavno nanesti. Odlično poudarijo oči in dajejo trepalnicam naraven videz. Te umetne trepalnice ustrezajo vsem oblikam oči.

Umetne trepalnice so namenjene nošenju vsak dan, čez cel dan, saj je njihov izgled naraven.


Umetne trepalnice Ardell Wispies Demi Wispies dajejo očesu volumen in neustavljiv videz. Umetne trepalnice ustvarijo videz globokih in popolnih trepalnic. Trepalnice so lahke in jih je enostavno nanesti na veko. Trepalnice Wispies so najbolj primerne za velike, okrogle ali mandljeve oči.

Umetne trepalnice lahko nosite čez cel dan, vsak dan, saj je njihov videz poudarjen, vendar še vedno deluje naravno. Namenjene so vsem tistim, ki želite bolj poudariti svoje oči.


Ardell Studio Effects 230 Wispies umetne trepalnice dajejo očesu neustavljiv in zapeljiv videz. Ustvarijo videz globokih in popolnih trepalnic. Trepalnice so lahke in jih je enostavno nanesti na veko. Linija Studio Effects je predvsem namenjena vsem z velikimi, okroglimi in mandljastimi očmi.

Te umetne trepalnice so namenjene uporabnikom, ki si želijo resnično poudariti svoje oči. Uporaba je primerna za posebne priložnosti


Ardell Studio Effects Demi Wispies umetne trepalnice so namenjene najzahtevnejšim kupcem. Zasnovali so jih vodilni umetniki ličenja. Trepalnicam zagotavljajo izjemen volumen in očem neustavljiv videz. Trepalnice so lahke in enostavne za nanos. Te umetne trepalnice so najprimernejše za velike, globoke oči. 

Umetne trepalnice za najzahtevnejše uporabnike, s katerimi boste poudarili svoje oči. Uporaba je primerna za posebne priložnosti.


Seveda pa vedno izberite tiste trepalnice, ki bodo vam najbolj ustrezale. Če imate sami dolge in goste trepalnice, lahko brez težav posežete tudi po bolj gostih in dolgih umetnih trepalnicah. 

Poudarite svoje oči in ustvarite zapeljiv videz hitro in enostavno!

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.