Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

SPLETIČKE PRISEGAMO NA OLAPLEX

8 3

Sijoči in zdravi, voljni, igrivi in polni življenja – takšni so lasje, negovani z izdelki Olaplex. Uporabljajo jih najboljši frizerji v svojih salonih, na posebno kolekcijo za domačo nego pa prisegajo ženske po vsem svetu.

Olaplex je ameriška blagovna znamka, ki sta jo zasnovala kemika dr. Eric Pressly in dr. Craig Hawker. Skrivnost uspeha njunih izdelkov se skriva v čudežni formuli, ki ne vsebuje silikonov in mineralnih olj, lase pa ščiti med barvanjem in po njem. Aktivna patentirana sestavina obnavlja poškodovane vezi, ki v laseh nastanejo kot posledica barvanja, toplotnih in mehanskih procesov obdelave naglavnega okrasja.

Izdelki Olaplex so hitro našli pot v najboljše frizerske salone. Profesionalci jih uporabljajo kot dodatek med barvanjem oziroma svetlenjem las ali kot samostojno obnovitveno nego. Na voljo pa so tudi v različicah za lastno uporabo. Domači negi las so namenjeni: zdravilna nega Olaplex No. 3, šampon Olaplex No.4,  balzam Olaplex No.5, obnovitvena krema Olaplex no. 6 in olje za lase Olaplex no. 7.

 

OLAPLEX No. 3 – zdravilna nega

 

Kremna emulzija ščiti in podaljša obstojnost vezi v lasni strukturi, zato so lasje videti zdravi in brez poškodb. Nanesite ga na umite lase (brez uporabe balzama) in pustite delovati 20 minut do 2 uri. Lase po uporabi umijete s šamponom in negujete kot običajno. Emulzijo lahko uporabite samostojno, enkrat tedensko, kot obnovitveni tretma.


 

OLAPLEX No. 4 - obnovitveni šampon

 

Kremni šampon ščiti, neguje in obnavlja poškodovane lase. Zmanjšuje naelektrenost las in preprečuje cepljenje konic. Lase vlaži in globinsko neguje, zato se po uporabi lažje razčešejo in so bolj sijoči.


 

OLAPLEX No. 5 - negovalni balzam

 

Kremni balzam obnavlja lase in preprečuje nadaljnje poškodbe las. Zmanjšuje naelektrenost las in jih globinsko neguje ter hrani. Lasem vrne lesk in jim podari svilnat videz.


 

OLAPLEX NO. 6 - OBNOVITVENA KREMA

 

Olaplex Bond Smoother No. 6 je krema za glajenje las, ki bo ukrotila naelektrene lase in jih naredila sijoče ter izjemno gladke. Hkrati bodo vaši lasje nahranjeni, navlaženi in zaščiteni.


 

OLAPLEX NO. 7 - OLJE ZA LASE

 

Regenerativno olje za lase Olaplex Bonding Oil No. 7 obnavlja poškodovane lase ter jim vrača zdravje in vitalnost.

Olje Olaplex Bonding Oil No. 7 regenerira poškodovane lase in razcepljene konice, ščiti pred termično obdelavo do 230°C, olje se lepo vpija v lase in jih ne masti, preprečuje naelektrene lase in povečuje sijaj las.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.