Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

10 IDEJ ZA POPOLNO MANIKURO

25 5

Ali nohte še vedno barvate le z eno barvo laka za nohte? Letošnji trendi narekujejo odbite barve in zanimive motive na nohtih. Vas zanima, kakšne? 

Preverite v članku.


 

METALIK ODTENKI

 

Zlata, srebrna in bronasta so barve, ki so vedno popularne. Zato tudi letošnji trendi narekujejo metalik odtenke. Na nohte dodajte še nekaj bleščic, da bo vaša manikura res popolna.

 

MORSKI MOTIV

 

Poletje je že skoraj tukaj! Zakaj si ne bi letos že prej privoščili manikure v barvah morja. Modro barvo kombinirajte z oranžno in belo ter ustvarite res edinstveno poslikavo.

 

KLASIČNA MODRA

 

Zagotovo že veste, da Pantone Institute ob koncu vsakega leta objavi barvo, ki bo vladala prihodnjemu letu. Za leto 2020 je zmagala klasična modra barva. Modra ponazarja mir, stabilnost, varnost in samozavest ter izgleda odlično na nohtih.

 

PASTELNE BARVE

 

Kateri trend barvanja nohtov ne bo šel nikoli iz mode? Pastelne barve seveda! Če želite popolno manikuro vsak dan, izberite pastelne barve sivke, rumene, mentola ali roza odtenkov.

 

ČEŠNJEVO RDEČA

 

Rdeči nohti so moderni prav vsako leto. Zelo preprosta manikura, ki je popularna v vseh letnih časih. 

 

GRAFIČNI DETAJLI

 

Vsem pokažite svoj umetniški talent. Izberite nevtralno barvo za spodnjo plast laka - če se počutite bolj drzne, lahko izberete tudi žive barve. Nanj pa narišite različne vzorce, kot so: pikice, črte, like, itd. Uporabite svojo domišljijo.

 

GEOMETRIJSKI MOTIVI

 

Morda geometrija ni bila vaša najljubša tema za učenje v šoli, vendar naj vas to ne ustavi pri ustvarjanju geometrijskih oblik na nohtih. Trikotniki, ravne črte in krogi - to so motivi, ki bodo izgledali čudovito!

 

MAT FINIŠ

 

Več sezon je mat finiš kraljeval pri trendih poslikave nohtov. Motiv in dizajn nista tako pomembna, saj je v ospredju eleganten mat finiš. 

 

KLASIČNA FRANCOSKA MANIKURA

 

Vsi poznamo klasično francosko manikuro. Uporabite bel in nežno roza lak za nohte in ustvarite klasiko. Če vam je roza-bela kombinacija dolgočasna, lahko za francosko manikuro uporabite katerokoli drugo barvo. Morda zeleno-vijolično?

 

ŽIVE BARVE

 

Bodite drzni in si privoščite bolj žive barve. Zakaj ne bi združili zelene in roza ali rumene in modre? Odločitev je vaša.


Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.