Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Vse za gladko kožo

24 5

Devet od desetih žensk pozna nadlogo po imenu celulit. Neprivlačni pomarančni relief kazi podobo zadnjice, stegen in trebuha, zato ukrepajte že danes, da bo vaša postava v kopalkah popolna.

Vztrajnost je čudežna beseda za čvrsta stegna in napeto zadnjico. Da bi utrdili vezno tkivo in čim bolj zmanjšali videz pomarančne kože, je redna, vsakodnevna nega nujna, kajti le tako bo prekrvitev na teh kritičnih delih telesa vedno aktivna. Pomagajmo si z zvijačami, ki so preproste in učinkovite.


 

Masaža

 

Masaža z valjčkom traja lahko le štiri minute, da pospeši vse druge anticelulitne postopke. Stegna, trebuh in zadnjico namažite z luščilom (le enkrat tedensko!), potem pa se masirajte v smeri od spodaj navzgor. Tako aktiviramo delovanje limfnega sistema. 

Kneippanje

 

Izmenično prhanje z mrzlo in toplo vodo naj vsak dan traja vsaj tri minute, pri čemer temperaturo vode zamenjamo vsakih 15 sekund. Če za prhanje uporabimo proticelulitni gel, je rezultat še boljši. 

Proticelulitne kreme

 

Po kopanju se izdatno namažemo s proticelulitno kremo oziroma gelom. Pomembno je, da kremo v kritične cone vedno dobro vtremo, najbolje s krožnimi, masažnimi gibi. Uporabljajmo jo zjutraj in zvečer.


Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.