❤️ Pošiljamo ljubezen!
- 20 % popust nad 79 € ➜ Koda: LOVE20
- 10 % popust nad 39 € ➜ Koda: LOVE10

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

AMBASSADORS' corner

ANA: BRONZY GLOWY LOOK

20.07.20 885x prebrano

Prepričani smo, da ste že zasledili priljubljen glowy in bronzy make-up, ki ga predvsem v poletnih mesecih ustvarjajo umetnice ličenja. V članku pa vas Ana popelje čez vse korake in izdelke, s katerimi je ustvarila ta popoln poletni videz. Če si želite sijati tako kot Ana, si preberite članek.

DelitePrepričani smo, da ste že zasledili priljubljen glowy in bronzy make-up, ki ga predvsem v poletnih mesecih ustvarjajo umetnice ličenja. V spodnjem videu pa vas Ana popelje čez vse korake in izdelke, s katerimi je ustvarila ta popoln poletni videz. Če si želite sijati tako kot Ana, si preberite članek.

 

 

Bronzy glowy make-up je popoln za poletne večere, ko se odpravljate na koktajl s prijateljicami ali romantično večerjo s svojim partnerjem. Ustvarite pa ga lahko res hitro in enostavno. Vse, kar potrebujete sta dober bronzer in bleščeč osvetljevalec. Seveda paletka s toplimi barvami in maskara za volumen ne bosta škodila. ;) 

Če vas zanima, kako ustvariti ta čudovit look, si oglejte spodnji video tutorial.

OGLEJTE SI SPODNJI VIDEO ↴


ANA JE V VIDEU UPORABILA NASLEDNJE IZDELKE:


Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz
Lepotni nasveti

Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz

Naša koža potrebuje vlago vse dni v letu, ne glede na to, ali je zunaj sije sonce ali pada sneg. Maske za obraz so najbolj intenziven in najhitrejši način za navlažitev kože. V zadnjih letih pa so trg preplavile maske za obraz v robčku za enkratno uporabo. Zakaj bi jo morali uporabljati (predvsem v zimskih mesecih), katere so najboljše in kakšne blagodejne učinke prinašajo, boste izvedeli v nadaljevanju.

Preberi več
TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023
Lepotni nasveti

TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023

Novo leto pomeni nov začetek. Novi začetki pa v modnem in lepotnem svetu prinašajo tudi nove trende. Kateri lepotni trendi nas čakajo v novem letu, si preberite v nadaljevanju.

Preberi več
Spletična.si

Prijava