Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 20 % nad 115 € ➝ Koda: BDAY20
- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

MUST HAVE IZDELKI ZA POLETJE

27 7

Poletje je že v polnem razmahu. Veselimo se visokih temperatur, vendar le zato, ker vemo, da morje ni več daleč. Ne glede na to ali greste na morje, v gore, k jezeru, na sprehod po mestu, boste potrebovali nekaj ključnih izdelkov, s katerimi se boste zavarovali pred soncem in vročino. 

P.S. Upamo, da veste, da sončenje brez ustrezne zaščite povzroča hitrejše staranje kože. :)

ZLATO PRAVILO: NIKOLI BREZ SPF ZAŠČITE

ZAŠČITA OBRAZA

Noben drug izdelek vam ne bo prinesel toliko pozitivnih stvari kot dobra krema za obraz z SPF zaščito. Naš obraz je najbolj izpostavljen del našega telesa (telo lahko vsaj prekrijemo z oblačili), zato je ustrezna zaščita izjemno pomembna. Koža brez zaščite je enako katastrofi, po kateri si koža ne bo nikoli opomogla. Ob neustrezni zaščiti se pripravite na pege, gube, rdečo kožo ... 

ZAŠČITA USTNIC

Zaščita ustnic je pomembna v zimskem in poletnem času. Vsi obsedeno uporabljamo balzame pozimi, poleti pa večinoma pozabimo na njih. Ustnice so del obraza, zato je pomembno, da SPF nanesemo tudi nanje.


REŠITEV ZA LASE

ELASTIKE ZA LASE

Sonce in sol škodujeta našim lase, zato jih ne spenjajte z močnimi in trdimi elastikami. Za spenjanje mokrih las vedno uporabljajte plastične elastike, ki vaših las ne bodo dodatno poškodovale.

SPREJI ZA LASE

Ker lasje poleti najbolj "trpijo", sploh če imate občutljivo lasišče in suhe lase, je nega z oljem ali sprejem za lase izjemno pomembna. Super izbira je, če ima izdelek še SPF faktor. ;)


OSVEŽITEV OBRAZA IN TELESA

OSVEŽILNA VODICA ZA OBRAZ

Za zadostno hidracijo kože na obrazu so v poletni vročini najbolj koristne osvežilne vodice. 

OSVEŽILNE VODICE ZA TELO

Vodice za telo vas bodo osvežile, negovale vašo kožo, hkrati vas bodo očarale s svojim vonjem.


VEČ IZDELKOV:

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.