❤️ Pošiljamo ljubezen!
- 20 % popust nad 79 € ➜ Koda: LOVE20
- 10 % popust nad 39 € ➜ Koda: LOVE10

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

AMBASSADORS' corner

HOW TO z Niko: Senčenje in osvetljevanje obraza

03.08.20 949x prebrano

Ste se vedno spraševali kako umetnice ličenja senčijo svoj obraz in kako dosežejo čudovit, a naraven zagorel videz kože? Imate težave pri ustvarjanju naravnega sijaja na obrazu? Nika je za vas pripravila video, kjer vas popelje čez korake nanašanja osvetljevalcev in bronzerjev.

DeliteSte se vedno spraševali kako umetnice ličenja senčijo svoj obraz in kako dosežejo čudovit, a naraven zagorel videz kože? Imate težave pri ustvarjanju naravnega sijaja na obrazu? Nika je za vas pripravila video, kjer vas popelje čez korake nanašanja osvetljevalcev in bronzerjev. Poglejte si ga! :)

 

 

Tehnika senčenja obraza je namenjena predvsem poudarjanju obraznih linij. Zmanjša dele obraza, za katere ne želimo, da se preveč vidijo. 

Osvetljevalec vedno uporabimo na mestih, kamor na naš obraz pade svetloba - na najvišjo točko ličk, na konico nosu, nad zgornjo ustnico in pod obrvmi. Tako bomo te dele še bolj poudarili. 

Bronzer pa uporabljamo za bolj zagorel videz. Bronzer je običajno toplejših odtenkov, z njim pa lahko lepo obarvamo obraz.

 

Več pa si lahko ogledate v spodnjem videu!

Nika je uporabila naslednje izdelke:

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz
Lepotni nasveti

Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz

Naša koža potrebuje vlago vse dni v letu, ne glede na to, ali je zunaj sije sonce ali pada sneg. Maske za obraz so najbolj intenziven in najhitrejši način za navlažitev kože. V zadnjih letih pa so trg preplavile maske za obraz v robčku za enkratno uporabo. Zakaj bi jo morali uporabljati (predvsem v zimskih mesecih), katere so najboljše in kakšne blagodejne učinke prinašajo, boste izvedeli v nadaljevanju.

Preberi več
TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023
Lepotni nasveti

TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023

Novo leto pomeni nov začetek. Novi začetki pa v modnem in lepotnem svetu prinašajo tudi nove trende. Kateri lepotni trendi nas čakajo v novem letu, si preberite v nadaljevanju.

Preberi več
Spletična.si

Prijava