Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Mediteran pri vas doma

27 8

Sivka, aloe vera in olivno olje v poletni negi

Če se je vaš oddih na morju že zaključil, si Mediteran lahko prikličite kar domov! Z negovalnimi izdelki, ki vsebujejo sivko, aloe vero in olivno olje, je to mogoče. Poletni lepotni rituali s temi tremi učinkovinami nas bodo vsaj za nekaj trenutkov ponesli nazaj na rajske plaže.


Sivka: sprostitev za telo in duha

 

Eterično olje sivke pridobivajo s postopkom parne destilacije svežih listov.   Dragoceno je in silno cenjeno, saj sprošča, krepi živce, omili bolečine, lajša krče, deluje antiseptično. Vonj sivke je sestavina mnogih dišav in velja celo za afrodiziak. Kot sestavina kozmetičnih izdelkov pa je primerna prav za vsak tip kože, saj jo revitalizira do globin.

Naš predlog: 

Rituals The Ritual Of Ayurveda Soothing, olje za telo 100 ml

Olivno olje: eliksir večne mladosti

 

Mediteranske dežele so domovina olivnega olja, ki je znano po veliki vsebnosti vitamina E in nenasičenih maščobnih kislinah. Nepogrešljivo ni le v kuhinji, ampak tudi kot sestavina številnih kozmetičnih izdelkov. Odlično namreč napne in pomladi kožo ter odpravi razdraženost. V kremi za telo se ga ne bomo nikoli naveličale.

Naš predlog: 

Collistar Special Perfect Body Intensive Firming Cream Plus, krema za telo 400 ml

Aloe vera: pomiritev in vlaženje

 

Blagodejne učinke aloe vere so poznali že stari Egipčani. Občutljivo kožo učinkovito pomirja, suho kožo izdatno vlaži, na mastno kožo pa deluje antiseptično, s čimer uspešno deluje proti nastanku mozoljev in aken. Izdelki z aloe vero so nadvse primerni za nego kože po sončenju in v boju z opeklinami.

Naš predlog: 

Malibu After Sun Aloe Vera, izdelki po sončenju 100 ml


VEČ IZDELKOV:

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.