❤️ Pošiljamo ljubezen!
- 20 % popust nad 79 € ➜ Koda: LOVE20
- 10 % popust nad 39 € ➜ Koda: LOVE10

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Blog

VSE ZA VARNO VRNITEV NA DELO IN V ŠOLSKE KLOPI

31.08.20 668x prebrano

Poletja je konec, z njim pa tudi dopustov in letovanj. Vračamo se na delo in v šolske klopi, kjer bomo v stiku z velikim številom ljudi, zato je izjemno pomembno, da smo previdni in da skrbimo za higieno in razkuževanje. Za vas smo pripravili "starter pack" izdelkov, ki jih nujno potrebujete v tem obdobju.

DelitePoletja je konec, z njim pa tudi dopustov in letovanj. Vračamo se na delo in v šolske klopi, kjer bomo v stiku z velikim številom ljudi, zato je izjemno pomembno, da smo previdni in da skrbimo za higieno in razkuževanje. Za vas smo pripravili "starter pack" izdelkov, ki jih nujno potrebujete v tem obdobju.

Spletična.si je tu za vas, zato smo okrepili zaloge antibakterijskih izdelkov, ki so v tem obdobju nujno potrebni. Preverite to super ponudbo!


ANTIBAKTERIJSKI GELI ZA ROKE

Nepogrešljiva oprema vsake torbice, nahrbtnika, žepa in avta je zagotovo antibakterijski gel za roke. Super izbira so manjše embalaže, ki jih lahko pospravite kamorkoli. Saj nikoli ne veste, kdaj jih boste potrebovali.

 

Antibakterijski geli za roke, s katerimi se vsakodnevno srečujemo, imajo pogosto neprijeten vonj in nas na ta način odbijajo, kljub temu da vemo, da jih moramo uporabljati. 

Pri nas pa lahko najdete antibakterijske gele, ki prijetno dišijo in negujejo roke. Super izbira je Margarita Hand Sanitizer, ki vsebuje aloe vero.

Poskrbite za to, da boste imeli na delovnem mestu v bližini sredstvo za razkuževanje rok. Najboljša izbira so izdelki z dozirnikom oziroma pumpico, v večjih velikostih. Naši predlogi:


Antibakterijski robčki za roke imajo visoko vsebnost alkohola in delujejo proti virusom, glivam in bakterijam. Robčki so priročni za uporabo, saj jih lahko uporabite kjerkoli, impregnirani so z antibakterijsko tekočino na alkoholni osnovi in zato učinkovito odstranjujejo umazanijo in bakterije. Koža je po uporabi mehka in negovana.

 

Za potovanja, šolo ali pisarno so robčki Cleanic Antibacterial Refreshing super izbira, saj en paket vsebuje 15 robčkov, po tej super ceni pa prejmete kar 3 pakete.


Če delate na delovnem mestu, kjer je več ljudi v stiku z delovnimi površinami, računalniki ipd., je izjemno pomembno, da imate pri sebi robčke za razkuževanje površin. 

Antibakterijski čistilni robčki za različne površine Dettol Antibacterial Cleansing Surface Wipes se uporabljajo za čiščenje vseh površin in predmetov, kjer obstaja povečano tveganje za stik z bakterijami in virusi. Robčki uničijo 99,9 % bakterij in virusov, ne belijo in ne obarvajo predmetov ter so izjemno priročni za uporabo.


VEČ IZDELKOV:

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz
Lepotni nasveti

Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz

Naša koža potrebuje vlago vse dni v letu, ne glede na to, ali je zunaj sije sonce ali pada sneg. Maske za obraz so najbolj intenziven in najhitrejši način za navlažitev kože. V zadnjih letih pa so trg preplavile maske za obraz v robčku za enkratno uporabo. Zakaj bi jo morali uporabljati (predvsem v zimskih mesecih), katere so najboljše in kakšne blagodejne učinke prinašajo, boste izvedeli v nadaljevanju.

Preberi več
TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023
Lepotni nasveti

TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023

Novo leto pomeni nov začetek. Novi začetki pa v modnem in lepotnem svetu prinašajo tudi nove trende. Kateri lepotni trendi nas čakajo v novem letu, si preberite v nadaljevanju.

Preberi več
Spletična.si

Prijava