Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

MUGLER dišave: stopite iz povprečja

7 9

V današnjem času je prav redkost, da je nekdo unikaten - poseben, prepoznaven, drugačen. Če ste eni izmed tistih, ki ne želijo posnemati popularnih trendov, smo za vas našli popolne dišave. Takšne, ki jih nosi le peščica vaših znancev, saj so posebne in edinstvene. 

Izberite Thierry Mugler dišave in stopite iz povprečja!

Če že uporabljate Mugler dišave, veste, da so resnično unikatne in niso namenjene množicam ljudi. Če jih še niste preizkusili, je sedaj pravi čas, da si jih privoščite, saj vam zagotavljamo, da se boste takoj zaljubili vanje. 

Mugler je leta 1992 vstopil v svet parfumov z NEVERJETNO dišavo Angel. Le malo vonjev lahko zasije tako Angel. Dišava je neposredno nebesna in ne samo po imenu - angel. Dišavi in nebu je skupen tudi zvezdasto oblikovani dizajn in vonj, ki vas bo dvignil do nebeških višin. Dišava, ki ima svoje mesto med najbolj priljubljenimi dišavami sveta, še danes sije kot najsvetlejša zvezda.

Začetni toni parfumske vode Thierry Mugler Angel se odprejo s svežo kombinacijo mandarine, sladke melone in eksotičnega kokosa, ki ustvarijo gejzir vonjav, ki bo zaslepil vaša čutila. S prvimi notami boste začutili tudi nezamenljivo sladko aromo bombaža ter aromo cvetja. Začetni toni se postopoma zlijejo s sadno-cvetnim srcem, ki ga dopolnjuje aroma zlatega medu. Baza dišave v sebi skriva tonka fižol, pačuli, čutni mošus in jantar. Popoln zaključek dišave je kombinacija sladke vanilije in čokolade, ki igra na noto vaše čutnosti. 

Približajte se angelom z legendarnim vonjem dišeče parfumske vode za ženske Thierry Mugler Angel.

Thierry Mugler Aura, lansirana 2017, je čutna in privlačna dišava, polna življenja in energije. Ženske vabi, da prebudijo skrito dušo divje mačke in začnejo zaupati svojim občutkom. S parfumsko vodo Aura ni težko postati takšna mačka, saj vam bo pomagala steklenička zelene barve, ki spominja na oči divje zveri, ki živi globoko v džungli.

Parfumska voda na začetku navduši s sočno kombinacijo bergamotke in rabarbare. Kasneje se razvijejo osvežujoči zeleni toni z aromo cvetov pomaranče in sladkim narkotičnim vonjem po ylang-ylangu. Dišava temelji na lesnih tonih, ki jih podpira burbonska vanilija. 

Gre za fantastično Mugler dišavo, ki nikoli ne razočara. Aura si zagotovo zasluži posebno mesto med vsemi Mugler dišavami.

Leta 2005 je dišava Thierry Mugler Alien prišla na trg, trinajst let po izjemno uspešnem vonju Angel in ponovno osvojila svet dišav. Dišava, imenovana Alien, je čarobna kot njeno ime. S to dišavo se boste počutili kot očarljiva ženska, ki morda ni del tega sveta, saj izhaja iz planeta, polnega čarobnih trenutkov in domišljije. Dišava je zavita v stekleničko v obliki čarobnega napitka. Tista, ki nosi to dišavo, ne bo nikoli zanikala njene čarobnosti.

Thierry Mugler Alien temelji na samo treh sestavinah dišav, katerih kombinacija daje vonju edinstven pridih, ki izraža mirno, a paradoksalno nebrzdanost vsake ženske. Otvoritveni ton je narkotični jasmin, ki se zliva s toplim kašmirskim lesom. Srce vonja pa je izjemen vonj ambergrisa.

Dolgih trinajst let smo čakali na moško različico popularnega Alien parfuma in čakanje se je splačalo. Čisto drugačen, poseben in unikaten - tako lahko opišemo to čudovito dišavo.

Lesno-aromatična dišava vas bo začarala z nenavadno mešanico not, pri kateri se boste vprašali "zakaj"? Vendar Mugler ve zakaj ... In tudi vi boste vedeli zakaj, ko ga boste enkrat nanesli na svojo kožo.


OSTALE MUGLER DIŠAVE LAHKO NAJDETE TUKAJ:

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.