❤️ Pošiljamo ljubezen!
- 20 % popust nad 79 € ➜ Koda: LOVE20
- 10 % popust nad 39 € ➜ Koda: LOVE10

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Svet dišav

Jesenske dišave zanjo in zanj

21.09.20 1434x prebrano

Jesenske dišave so lahko sadne, cvetlične ali eksotične. V njih je ujet vonj zrelih sadežev, esenca opojnih cvetov, slutnja oddaljenih svetov. Bistvo pa je eno in pri vseh enako – jesenske dišave nam v trenutku polepšajo dan in nas v oblačku dišeče meglice ponesejo tja, kjer je vse mogoče. Naših pet izbranih ženskih in prav toliko moških dišav čaka, da jih odkrijete in spoznate tudi vi!

DeliteJesenske dišave so lahko sadne, cvetlične ali eksotične. V njih je ujet vonj zrelih sadežev, esenca opojnih cvetov, slutnja oddaljenih svetov. Bistvo pa je eno in pri vseh enako – jesenske dišave nam v trenutku polepšajo dan in nas v oblačku dišeče meglice ponesejo tja, kjer je vse mogoče. Z njimi začnemo in končamo dan, vmes pa nam lepšajo trenutke, ko potrebujemo pobeg od vsakdanje rutine.

Naših pet izbranih ženskih in prav toliko moških dišav čaka, da jih odkrijete in spoznate tudi vi!

Si želite občutek razkošja in samozavesti? Preverite ti dve čudoviti jesenski dišavi, ki sta namenjeni vsem ženskam, ki želijo očarati vse okoli sebe. Gre za dišavi, ki bosta prevzeli vaše čute in poudarili vašo lepoto.

Želite dišavo, s katero boste stopili iz povprečja? Preverite spodnje tri predloge dišav, ki so namenjeni vsem ženskam, ki si upajo več in ljubijo vsakodnevne dogodivščine.


ZANJ:

So vaše priljubljene dišave bolj sveže in ne preveč začinjene? Takšno dišavo lahko izberete tudi za svoj novi jesenski vonj, saj je na voljo kar nekaj parfumov, ki so sveži, a vseeno popolni za hladne, jesenske dni. Oglejte si spodnja predloga.

 

Če pa so vam bolj pri srcu začinjene, sladke, orientalske dišave, smo našli popolne jesenske vonje za vas. Ti parfumi so kombinacija elegance, privlačnosti in prefinjenega stila. Preverite.


VEČ PREDLOGOV:

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz
Lepotni nasveti

Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz

Naša koža potrebuje vlago vse dni v letu, ne glede na to, ali je zunaj sije sonce ali pada sneg. Maske za obraz so najbolj intenziven in najhitrejši način za navlažitev kože. V zadnjih letih pa so trg preplavile maske za obraz v robčku za enkratno uporabo. Zakaj bi jo morali uporabljati (predvsem v zimskih mesecih), katere so najboljše in kakšne blagodejne učinke prinašajo, boste izvedeli v nadaljevanju.

Preberi več
TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023
Lepotni nasveti

TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023

Novo leto pomeni nov začetek. Novi začetki pa v modnem in lepotnem svetu prinašajo tudi nove trende. Kateri lepotni trendi nas čakajo v novem letu, si preberite v nadaljevanju.

Preberi več
Spletična.si

Prijava