Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Jesenske dišave zanjo in zanj

21 9

Jesenske dišave so lahko sadne, cvetlične ali eksotične. V njih je ujet vonj zrelih sadežev, esenca opojnih cvetov, slutnja oddaljenih svetov. Bistvo pa je eno in pri vseh enako – jesenske dišave nam v trenutku polepšajo dan in nas v oblačku dišeče meglice ponesejo tja, kjer je vse mogoče. Z njimi začnemo in končamo dan, vmes pa nam lepšajo trenutke, ko potrebujemo pobeg od vsakdanje rutine.

Naših pet izbranih ženskih in prav toliko moških dišav čaka, da jih odkrijete in spoznate tudi vi!

Si želite občutek razkošja in samozavesti? Preverite ti dve čudoviti jesenski dišavi, ki sta namenjeni vsem ženskam, ki želijo očarati vse okoli sebe. Gre za dišavi, ki bosta prevzeli vaše čute in poudarili vašo lepoto.

Želite dišavo, s katero boste stopili iz povprečja? Preverite spodnje tri predloge dišav, ki so namenjeni vsem ženskam, ki si upajo več in ljubijo vsakodnevne dogodivščine.


ZANJ:

So vaše priljubljene dišave bolj sveže in ne preveč začinjene? Takšno dišavo lahko izberete tudi za svoj novi jesenski vonj, saj je na voljo kar nekaj parfumov, ki so sveži, a vseeno popolni za hladne, jesenske dni. Oglejte si spodnja predloga.

 

Če pa so vam bolj pri srcu začinjene, sladke, orientalske dišave, smo našli popolne jesenske vonje za vas. Ti parfumi so kombinacija elegance, privlačnosti in prefinjenega stila. Preverite.


VEČ PREDLOGOV:

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.