Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Negujte vaše roke

2 11

Nega rok je v hladnejših dneh še kako pomembna, saj so prav roke najbolj izpostavljen del našega telesa. Poskrbite, da bodo vedno negovane in uporabljajte izključno najboljše izdelke za nego rok. 

UMIVANJE ROK

Prvi korak v ritualu lepote za naše drage roke je vsekakor umivanje rok. Voda + nežni izdelki = popolna kombinacija. Najboljši izdelki za umivanje rok, ki jih res temeljito očistijo, a so vseeno dovolj nežni do kože so vsekakor tekoča mila. Naše priporočilo je zagotovo Dove Original tekoče milo za roke.

RAZKUŽEVANJE ROK

Ko umivanje rok s tekočim milom in vodo ni mogoče, nam na pomoč skočijo antibakterijski geli za roke. Do sedaj smo se že vsi navadili, da nosimo s sabo vsaj en gel za roke - v torbici, avtomobilu, v pisarni ... Naš favorit med geli je Safe Hands Anti-bacterial Hand Cleansing Gel s karabinom, ki ga lahko pripnemo na ključe.

VSAKODNEVNA NEGA

Izredno pomembna je prava izbira kreme za roke. Priporočamo kremo NUXE Rêve de Miel, ki ima lahkotno teksturo, se hitro absorbira v kožo in ne pušča mastnih sledi, tako da lahko z delom nadaljujete praktično takoj po nanosu. Dragocene sestavine, ki jih krema vsebuje, obnovijo suho in poškodovano kožo. Priporočamo!

NASVETI

Brez redne, skrbne in kakovostne nege koža na rokah postane suha, hitreje se stara in pojavijo se razpoke, ki niso videti najlepše, poleg tega pa pogosto tudi bolijo. Hladni dnevi nam torej niso v pomoč in doslednost pri negi rok je tako izredno pomembna. V kolikor delate piling celotnega telesa, lahko opravite tudi piling rok, za to res ne potrebujete posebnega izdelka - uporabite piling za telo, ki vam najbolj ustreza. Mogoče NUXE Body Care Melting Body Scrub?

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.