Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Dišeče novosti za jesen 2020

5 10

Jesen se je že počasi prikradla v naša življenja. Dnevi so čedalje krajši, temperature pa čedalje nižje. S spremembo temperatur so se spremenile tudi naše misli o izboru popolne dnevne dišave. Sveže in sladke dišave bom zamenjali za začinjene in orientalske. Če še niste našli popolne jesenske dišave zase, vam predstavljamo naš izbor jesenskih dišav, ki jih v letu 2020 morate imeti!

HUGO BOSS
ALIVE

Dišava Hugo Boss Alive je nova dišava iz svetovno znane modne hiše Hugo Boss. Lansirana je bila leta 2020 in je resnično navdihujoča. Lesno-sadna dišava je zapakirana v čudovito, elegantno stekleničko, ki bo postala vaša vsakodnevna spremljevalka. 

Koncept dišave temelji na vprašanju: "What makes you feel alive?", s katerim se sprašujemo kaj so tiste stvari, občutki, doživetja, ki nas poživljajo.

CHLOÉ
NOMADE ABSOLU

Chloé Nomade Absolu je bolj intenzivna verzija originalne različice. Dišava nagovarja vse samozavestne in neodvisne ženske, ki si želijo občutka svobode. 

Dišava je izjemno topla in čutna, saj nas zapeljuje s sandalovino, pižmom in mirabelo.

LANCÔME
LA VIE EST BELLE INTENSÉMENT

 

La Vie Est Belle Intensément je orientalsko-cvetlična dišava za ženske. Gre za sladko različico originalne dišave, ki je enako močna, opojna in popolna. Dišava se odpre s sladkimi, sadno-cvetličnimi notami, ki se počasi prelijejo v aromatično-balzamične, z dodatkom vanilije. Prav te čudovite note jo delajo popolno za jesenski čas. V hladnih dneh jo lahko nosite od jutra do večera.

PACO RABANNE
OLYMPÉA ONYX IN INVICTUS ONYX

 

Olympéa in Invictus sta dobila novi, omejeni izdaji, ki ju je navdihnil kamen onyx. 

Olympéa Onyx je sladko-slani orientalski vonj, ki temelji na vaniliji in soli, Invictus Onyx pa je sveža, lesna dišava z morskimi toni.

DOLCE&GABBANA
THE ONLY ONE INTENSE I THE ONE FOR MEN INTENSE

Popoln par dišav s katerima boste izstopili iz množice. 

The Only One Intense je orientalsko-cvetlična dišava, ki temelji na belem cvetju, vaniliji in lesnij notah.

The One for Men Intense pa je težka, močna dišava, ki v sebi skriva začimbe, mošus in aromatično-balzamične note. Prava dišava za vse prave moške.


Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.