❤️ Pošiljamo ljubezen!
- 20 % popust nad 79 € ➜ Koda: LOVE20
- 10 % popust nad 39 € ➜ Koda: LOVE10

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Svet dišav

Dišeče novosti za jesen 2020

05.10.20 1525x prebrano

Jesen se je že počasi prikradla v naša življenja. Dnevi so čedalje krajši, temperature pa čedalje nižje. S spremembo temperatur so se spremenile tudi naše misli o izboru popolne dnevne dišave. Sveže in sladke dišave bom zamenjali za začinjene in orientalske. Če še niste našli popolne jesenske dišave zase, vam predstavljamo naš izbor jesenskih dišav, ki jih v letu 2020 morate imeti!

DeliteJesen se je že počasi prikradla v naša življenja. Dnevi so čedalje krajši, temperature pa čedalje nižje. S spremembo temperatur so se spremenile tudi naše misli o izboru popolne dnevne dišave. Sveže in sladke dišave bom zamenjali za začinjene in orientalske. Če še niste našli popolne jesenske dišave zase, vam predstavljamo naš izbor jesenskih dišav, ki jih v letu 2020 morate imeti!

HUGO BOSS
ALIVE

Dišava Hugo Boss Alive je nova dišava iz svetovno znane modne hiše Hugo Boss. Lansirana je bila leta2020 in je resnično navdihujoča. Lesno-sadna dišava je zapakirana v čudovito, elegantno stekleničko, ki bo postala vaša vsakodnevna spremljevalka. 

Koncept dišave temelji na vprašanju: "What makes you feel alive?", s katerim se sprašujemo kaj so tiste stvari, občutki, doživetja, ki nas poživljajo.

CHLOÉ
NOMADE ABSOLU

Chloé Nomade Absolu je bolj intenzivna verzija originalne različice. Dišava nagovarja vse samozavestne in neodvisne ženske, ki si želijo občutka svobode. 

Dišava je izjemno topla in čutna, saj nas zapeljuje s sandalovino, pižmom in mirabelo.

LANCÔME
LA VIE EST BELLE INTENSÉMENT

 

La Vie Est Belle Intensément je orientalsko-cvetlična dišava za ženske. Gre za sladko različico originalne dišave, ki je enako močna, opojna in popolna. Dišava se odpre s sladkimi, sadno-cvetličnimi notami, ki se počasi prelijejo v aromatično-balzamične, z dodatkom vanilije. Prav te čudovite note jo delajo popolno za jesenski čas. V hladnih dneh jo lahko nosite od jutra do večera.

PACO RABANNE
OLYMPÉA ONYX IN INVICTUS ONYX

 

Olympéa in Invictus sta dobila novi, omejeni izdaji, ki ju je navdihnil kamen onyx. 

Olympéa Onyx je sladko-slani orientalski vonj, ki temelji na vaniliji in soli, Invictus Onyx pa je sveža, lesna dišava z morskimi toni.

DOLCE&GABBANA
THE ONLY ONE INTENSE I THE ONE FOR MEN INTENSE

Popoln par dišav s katerima boste izstopili iz množice. 

The Only One Intense je orientalsko-cvetlična dišava, ki temelji na belem cvetju, vaniliji in lesnij notah.

The One for Men Intense pa je težka, močna dišava, ki v sebi skriva začimbe, mošus in aromatično-balzamične note. Prava dišava za vse prave moške.


Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz
Lepotni nasveti

Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz

Naša koža potrebuje vlago vse dni v letu, ne glede na to, ali je zunaj sije sonce ali pada sneg. Maske za obraz so najbolj intenziven in najhitrejši način za navlažitev kože. V zadnjih letih pa so trg preplavile maske za obraz v robčku za enkratno uporabo. Zakaj bi jo morali uporabljati (predvsem v zimskih mesecih), katere so najboljše in kakšne blagodejne učinke prinašajo, boste izvedeli v nadaljevanju.

Preberi več
TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023
Lepotni nasveti

TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023

Novo leto pomeni nov začetek. Novi začetki pa v modnem in lepotnem svetu prinašajo tudi nove trende. Kateri lepotni trendi nas čakajo v novem letu, si preberite v nadaljevanju.

Preberi več
Spletična.si

Prijava