Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Urejeni in negovani v vsakem trenutku

26 10

LEPOTA NI NAKLJUČJE

Četudi je pred nami negotova jesen, ko bomo bolj kot kdajkoli prej trepetali pred virusi, ne smemo dovoliti, da zmagajo črne misli. Seveda je pomembno, da pazimo na svoje zdravje, a pri tem ne smemo pozabiti na svojo zunanjo podobo. 

Negovani in urejeni se bomo počutili bolje in lažje bomo premagovali vsakdanje izzive. Lepota pa, kot vemo, ni naključje. 

Kaj potrebujemo, da bomo vsak dan videti kot iz škatlice in bo tudi naše razpoloženje odlično? Preverite.

DIŠAVE

Jesenske dišave so lahko sadne, cvetlične ali eksotične. V njih je ujet vonj zrelih sadežev, esenca opojnih cvetov, slutnja oddaljenih svetov. Bistvo pa je eno in pri vseh enako – jesenske dišave nam v trenutku polepšajo dan in nas v oblačku dišeče meglice ponesejo tja, kjer je vse mogoče.

Nega telesa in las

Jesen je čas pravega razkošja - obilne ponudbe sadja in zelenjave s kopico naravnih virov, ki so nepogrešljivi pri ohranjanju zdravja in lepote. Privoščite si ritual lepote in zdravja za celotno telo.

ČISTE ROKE

Zdravniki in drugi strokovnjaki opozarjajo, da je pravilno umivanje rok najboljša zaščita pred virusi. Umivanje rok, ko ne skoparimo z milom (!), mora postati zakoreninjen ritual ob prihodu domov. Ko smo na poti, pa vedno razkužimo svoje roke z antibakterijskim sredstvom.

LIČILA

Vsaka menjava letnega časa nam narekuje, da temeljito prevetrimo svoje rituale ličenja. Jesenski veter tokrat prinaša na naše obraze močnejše barve.

Pameten nasvet

Da zmanjšamo možnost okužbe z virusi, je seveda najbolje in najudobneje nakupovati iz domačega naslanjača, prek spleta. Spletična vam nudi popoln izbor izdelkov, ki jih potrebujete za čistočo in nego vseh družinskih članov.


ZA SUPER RAZPOLOŽENJE: DIŠAVE ZA DOM

Ko se dnevi že po šesti uri popoldne spogledujejo z nočjo, si v zavetju doma radi prižgemo svečke. Magični plameni nam lepšajo temačne dni in prinašajo v prostore mir in romantično vzdušje. Toplina trepetajočih plamenov, ki sproščajo čudovite vonjave, nas greje vse do srca. Zato brez njih preprosto ne moremo.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.