❤️ Pošiljamo ljubezen!
- 20 % popust nad 79 € ➜ Koda: LOVE20
- 10 % popust nad 39 € ➜ Koda: LOVE10

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Movember na Spletični

02.11.21 855x prebrano

Spet je tu november - mesec brade in brkov. Vedno več moških se v mesecu novembru odloča za puščanje brade in brkov, od tu tudi beseda "movember". Gre za sestavljenko iz besed "moustache - mo's" (slo. brki) in november. Pa veste zakaj? Berite naprej ...

DeliteSpet je tu november - mesec brade in brkov. Vedno več moških se v mesecu novembru odloča za puščanje brade in brkov, od tu tudi beseda "movember". Gre za sestavljenko iz besed "moustache - mo's" (slo. brki) in november. Pa veste zakaj?

Bistvo movembra je osveščanje moških vseh starosti o nevarnih boleznih današnjega časa: rak na modih in prostati, psihološke motnje ter pomanjkanje fizične aktivnosti. Glavni cilj te akcije je zavedanje o pomembnosti preventive in odkritje ter zdravljenje bolezni pri čim več moških.

Ne skrivajte svojih zdravstvenih težav, temveč se spopadajte z njimi in poskrbite za zgodnje zdravljenje bolezni.

ČE BOSTE TUDI VI LETOS SODELOVALI PRI MOVEMBRU, SMO ZA VAS PRIPRAVILI NEKAJ SUPER IZDELKOV ZA NEGO BRADE IN BRKOV.

Veliko moških negi brade ne posveča velike pozornosti, kljub temu da je izjemno pomembna! Kvalitetna nega se začne z dobrimi pripomočki in kozmetiko, ki bi jih morali uporabljati vsi moški.
Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz
Lepotni nasveti

Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz

Naša koža potrebuje vlago vse dni v letu, ne glede na to, ali je zunaj sije sonce ali pada sneg. Maske za obraz so najbolj intenziven in najhitrejši način za navlažitev kože. V zadnjih letih pa so trg preplavile maske za obraz v robčku za enkratno uporabo. Zakaj bi jo morali uporabljati (predvsem v zimskih mesecih), katere so najboljše in kakšne blagodejne učinke prinašajo, boste izvedeli v nadaljevanju.

Preberi več
TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023
Lepotni nasveti

TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023

Novo leto pomeni nov začetek. Novi začetki pa v modnem in lepotnem svetu prinašajo tudi nove trende. Kateri lepotni trendi nas čakajo v novem letu, si preberite v nadaljevanju.

Preberi več
Spletična.si

Prijava