❤️ Pošiljamo ljubezen!
- 20 % popust nad 79 € ➜ Koda: LOVE20
- 10 % popust nad 39 € ➜ Koda: LOVE10

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Svet dišav

Dvanajst dišečih mesecev

04.01.21 1081x prebrano

Kaj vas čaka v letu 2021? Kako si ga boste začinili, da bo ukrojen po vaši meri? Z dišečimi kapljicami vaše dišave, seveda! Da boste lažje premagovali ovire in se soočali z izzivi, smo za vas pripravili dišečo spremljavo za vseh 12 mesecev.

DeliteKaj vas čaka v letu 2021? Kako si ga boste začinili, da bo ukrojen po vaši meri? Z dišečimi kapljicami vaše dišave, seveda! Da boste lažje premagovali ovire in se soočali z izzivi, smo za vas pripravili dišečo spremljavo za vseh 12 mesecev.

 

Januar

 je najmlajši mesec v letu in čas za nove začetke. Zato ga začnimo drzno, s svežo energijo, ki nam bo dala polet za vse obveznosti in izzive, ki so pred nami. Tudi januarski dišavi naj s svojo svežino presekata ustaljeno rutino. 


 

Februar 

je mesec zaljubljenih in začetek kitajskega novega leta, ki bo tokrat v znamenju vola. Vse se vrti okrog odnosov, najsi bodo prijateljski ali ljubezenski. Ko želimo nekomu sporočiti, koliko nam pomeni, je dišava odlična izbira.


 

Marec

je že ves v znamenju pomladi in hkrati mesec, ko imamo ženske svoj dan. Mame, žene, prijateljice, sodelavke – vse tiste ženske, ki vam veliko pomenijo, si zaslužijo dišavo, ki bo povzdignila vse dobro, kar se skriva v njih.


April 

je vremensko muhast, mnogokrat pa smo takšni tudi mi. Enkrat smo za vroče, drugič nam prija hladno. Tretjič si želimo stopati po ustaljenih poteh, četrtič bi radi skočili čez planke. Drznimo si nekaj novega, tudi pri dišavah.


Maj 

je v skladu z našo zgodovino in tradicijo mesec mladih. V tem času v letu častimo mladost in spet prebudimo otroka v sebi. Pogledamo nazaj, na prehojeno pot, in se spomnimo na večne klasike tudi med priljubljenimi vonji.


Junij 

že diši po poletju in po brezskrbnih dneh, ko je čas za romantične sprehode v dvoje in razkošje v travi. Prebujajo se najlepša čustva in (naš) svet diši po ljubezni.


Julij 

je rezerviran za poletne romance ob morju, za topel veter v laseh, sol na koži in mivko med prsti. Omamljajo nas lahki, sveži, poletni vonji, ki v nas prebudijo najlepše spomine.


Avgust 

je vroč mesec. Ker so dnevi dolgi in noči tople, izkoristimo prosti vikend za pobeg v neznano. Če ne gre drugače, z nekaj kapljicami dišave, ki nas takoj ponese v nove svetove.


September 

nas prizemlji in postavi vse na svoje mesto. Znajdemo se v primežu ustaljene rutine in mnogokrat nam je težko. Dan bo lažje začeti z odmerkom najljubšega parfuma, ki s svojo čarobno formulo predrami vse čute.


Oktober 

je rezerviran za buče in bučmane, predvsem pa za ples s čarovnicami. Privlačijo nas noči, polne magije in razburjajo skrivnostne moči, ki se (morda) skrivajo v nas. Le kaj se skriva v novi steklenički parfuma?


November 

je temačen mesec, ko veliko časa preživimo v toplem zavetju doma. Dobra knjiga nas lahko ponese v zimsko pravljico 1001 noči, steklenička parfuma pa postane Aladinova svetilka, iz katere uide naš najljubši duh.


December 

je zadnja stran v knjigi leta. Skriva veliko lepega, dobrega, dišečega. To je čas sladkih obetov in izpolnitev skritih želja. In včasih je prav prestižna  steklenička parfuma tisto nekaj, po čemer že dolgo hrepenimo.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz
Lepotni nasveti

Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz

Naša koža potrebuje vlago vse dni v letu, ne glede na to, ali je zunaj sije sonce ali pada sneg. Maske za obraz so najbolj intenziven in najhitrejši način za navlažitev kože. V zadnjih letih pa so trg preplavile maske za obraz v robčku za enkratno uporabo. Zakaj bi jo morali uporabljati (predvsem v zimskih mesecih), katere so najboljše in kakšne blagodejne učinke prinašajo, boste izvedeli v nadaljevanju.

Preberi več
TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023
Lepotni nasveti

TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023

Novo leto pomeni nov začetek. Novi začetki pa v modnem in lepotnem svetu prinašajo tudi nove trende. Kateri lepotni trendi nas čakajo v novem letu, si preberite v nadaljevanju.

Preberi več
Spletična.si

Prijava