Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 20 % nad 115 € ➝ Koda: BDAY20
- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Dišave, ki so zaznamovale leto 2020

11 1

Burno leto je za nami in čeprav se ga morda nočemo spominjati, naj bo zadnji spomin nanj pozitiven. Leta 2020 so parfumske hiše ustvarile več čudovitih in nepozabnih dišav. Predstavljamo vam najboljše dišave, ki so leta 2020 prišle na trg in nas popolnoma očarale.


"RECIKLIRANE" KLASIKE

 

CAROLINA HERRERA GOOD GIRL  SUPRÊME

Nova različica slavne petke, ki vas bo očarala. Gre za orientalsko-cvetlično dišavo, ki malce spominja na original, vendar se vseeno toliko razlikuje, da bo v vas ustvarila dilemo katero izbrati za najljubšo.

 

GIORGIO ARMANI IN LOVE WITH YOU FREEZE

In Love With You Freeze je orientalsko-cvetlična dišava, ki pripoveduje zgodbo o zaljubljenem paru, ki uživa v vsakem trenutku. Leto 2020 nas je naučilo prav to - da uživamo v vsakem trenutku z ljubljenimi osebami.


 

CHRISTIAN DIOR DIOR HOMME INTENSE 2020

Dior Homme Intense je moderna različica dišav iz leta 2005 in 2011. Gre za očarljivo lesno dišavo za moške, ki vas bo zagotovo očarala.

 

HUGO BOSS BOSS BOTTLED EAU DE PARFUM

Bodd Bottled Eau De Parfum je lesna, začinjena dišava za moške, ki je izjemno podobna originalni toaletni vodi iz leta 1998. Super izbira za vse ljubitelje klasike.


INTENSE RAZLIČICE DIŠAV

DOLCE&GABBANA THE ONLY ONE INTENSE

Ženstvena in glamurozna dišava, ki slavi najboljše lastnosti vsake ženske. Gre za orientalsko-cvetlično dišavo, ki je nadgradila originalno verzijo. 

JIL SANDER SUNLIGHT INTENSE

Še ena dišava, ki je lansko leto navdušila z nadgradnjo originalnega vonja. Sunlight Intense je prav tako cvetlično-orientalska dišava, ki nas je v preteklem letu res očarala.


POLETJE UJETO V STEKLENIČKI

Kreatorji dišav so nam v letu 2020 pripravili kar nekaj čudovitih svežih dišav, ki smo jih z veseljem nosili celo poletje. V tem članku pa želimo omeniti le najboljše poletne dišave po izboru naše ekipe.


NOVE DIŠAVE LETA 2020

 

GIORGIO ARMANI MY WAY

Tudi preteklo leto nam je Armani predstavil dišečo eleganco v steklenički. Seveda gre za dišavo My Way, ki nas je zapeljala s svojim vonjem in neverjetno elegantno stekleničko.

 

HUGO BOSS ALIVE

Hugo Boss nikoli ne razočara. Alive je lesno-aromatična dišava, ki v nas budi čutnost in mističnost. Če še vedno iščete svoj "signature scent", vam zagotovo priporočamo Alive.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.