★ VIP 15 % popust ★ nad 55 € > Koda: VIP15

Vse poti do zagorele polti: PRIPRAVA NA SONCE

10 5

Če boste letošnji dopust preživljali ob morju ali v gorah, morda kar na domačem vrtu, povsod je pomembno, da ste pripravljeni na vroče sonce in seveda ustrezno zaščiteni.

Preverite naše predloge za zdravo zagorelo polt v prihajajočih vročih dneh.


Luščenje in vlaga

Koža, ki ste jo skrivali v dolgih oblačilih, je bleda in žejna. Zato ji vsak teden privoščite piling Collistar Special Perfect Body Talasso-Scrub, po tuširanju pa jo vsak dan temeljito navlažite s kremo za telo Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops.


Nega nog in stopal

Če je celulit tudi vaš sovražnik, vse prizadete dele telesa izdatno zmasirajte s kremo ali proticelulitnim oljem. Odstranite vse dlake in odstranite trdo kožo na podplatih.  


Samoporjavitev

Da bo vaša polt vse poletje videti zdravo zagorela, vam ni treba čakati na dopust. Pomagajte si s samoporjavitvenimi izdelki St.Tropez, da se boste dobro počutili v svoji koži.


Sončenje

Na soncu vedno poskrbite za zaščito s sončno kremo z ustreznim faktorjem. Za obraz poleti vsak dan uporabljajte kremo z visokim faktorjem. Najmanj trideset minut pred odhodom na plažo pa se namažite tudi po telesu. Začnite s kremo s faktorjem (najmanj) 30.


Po sončenju

Zagorelo polt si želimo obdržati kar najdlje, zato od sonca razgreto kožo po tuširanju razvajajte z gelom, mlekom ali losjonom s hladilnim učinkom, ki koži dajejo občutek svežine, nege in okrepitve. Ne pozabite na lase in jih prav tako ustrezno zaščitite in nahranite.


Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.