Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Vse poti do zagorele polti: PRIPRAVA NA SONCE

2 6

Če boste letošnji dopust preživljali ob morju ali v gorah, morda kar na domačem vrtu, povsod je pomembno, da ste pripravljeni na vroče sonce in seveda ustrezno zaščiteni.

Preverite, kako se uspešno pripraviti na prihajajoče vroče dni.


LUŠČENJE IN VLAGA

Koža, ki ste jo skrivali v dolgih oblačilih, je bleda in žejna. Zato ji vsak teden privoščite piling Collistar Special Perfect Body Talasso-Scrub

Po tuširanju pa jo vsak dan temeljito navlažite s kremo za telo Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops.

NEGA NOG IN STOPAL

Če je celulit tudi vaš sovražnik, vse prizadete dele telesa izdatno zmasirajte s kremo ali proticelulitnim oljem. Odstranite vse dlake in odstranite trdo kožo na podplatih.  

SAMOPORJAVITEV

Da bo vaša polt vse poletje videti zdravo zagorela, vam ni treba čakati na dopust. Pomagajte si s samoporjavitvenimi izdelki, da se boste dobro počutili v svoji koži.

IZDELKI ZA SONČENJE IN PO SONČENJU

Na soncu vedno poskrbite za zaščito s sončno kremo z ustreznim faktorjem. Za obraz poleti vsak dan uporabljajte kremo z visokim faktorjem. Najmanj trideset minut pred odhodom na plažo pa se namažite tudi po telesu. Začnite s kremo s faktorjem (najmanj) 30.

Zagorelo polt si želimo obdržati kar najdlje, zato od sonca razgreto kožo po tuširanju razvajajte z gelom, mlekom ali losjonom s hladilnim učinkom, ki koži dajejo občutek svežine, nege in okrepitve. Ne pozabite na lase in jih prav tako ustrezno zaščitite in nahranite.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.