Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

VROČIH 9: SPLETIČKE SO IZBRALE

17 5

Veselimo se vročih dni, toplih noči, dopusta ob morju in pobega v gore. Temperatura se z vsakim dnem bolj dviga in zato smo preverili, kako »vroče« je razpoloženje naših Spletičk in kateri izdelki so zanje v tem letnem času nepogrešljivi.


 

 

Lucija

 

Ko se temperature zunaj dvignejo nad 30 stopinj, v moji torbici ne sme manjkati Dr. Hauschka Lip Care balzam za ustnice v stiku z zaščitnim faktorjem SPF3.


 

 

Nika

 

Vroče poletne noči, ki se nadaljujejo v razgreta jutra, ne ohladi niti hladen tuš, ampak šele osvežilni sprej za telo  Victoria´s Secret Coconut Passion.


 

 

Saša

 

Dišava, ki mi tudi v deževnih dneh v trenutku dvigne temperaturo do vrelišča, je zame zagotovo Bvlgari Omnia Pink Sapphire.


 

 

Danijela

 

Ko želim izstopiti iz okvirjev in narediti res izjemen vtis, sežem po rdeči šminki L´Oréal Paris Color Riche Lipcolour.


 

 

Tina

 

Kadar imam vsega dovolj, zadošča nekaj kapljic dišave Yves Saint Laurent Libre in že me odnese v eksotična mesta in oddaljene svetove, kjer sem spet lahko jaz.


 

 

Laura

 

Sonček je in jaz sem skuštrana, ampak ker imam vedno pri roki krtačo Tangle Teezer Wet Detangler, to sploh ni več problem.


 

 

Melisa

 

Spogledovanje s soncem je zame igra, v kateri vedno zmagam, saj me ščiti mleko v razpršilu z zaščitnim faktorjem SPF 20 NUXE Sun Milky Spray.


 

 

Teja

 

Še tako huda pripeka mi ne more do živega, saj za svežino in popoln videz tudi v pasji vročini poskrbijo fiksatorji ličil.


 

 

Larisa

 

Tudi po dopustu ob morju so moji lasje prožni in sijoči, saj nanje po umivanju razpršim Tigi Bed Head Beach Bound Protection Spray.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.