❤️ NAJVEČJI ljubezenski popust!
- 22 % popust nad 85 € ➜ Koda: SRCE22
- 12 % popust nad 45 € ➜ Koda: SRCE12

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Svet dišav

JUNIJ, mesec ponosa

30.06.21 713x prebrano

Mesec junij je znan tudi kot mesec ponosa (Pride Month) in je namenjen sprejemanju, enakosti in praznovanju ter ozaveščanju o vprašanjih, ki vplivajo na LGBTQ+ skupnost. Simbol meseca ponosa je mavrica, zato smo Spletičke izbrale 6 dišav, ki simbolizirajo 6 barv mavrice.

DelitePrav tako poziva ljudi, naj se spomnijo, kako škodljiva je bila (in je še vedno lahko) homofobija.

Ponos je v tem, da ste ponosni na to, kdo ste, ne glede na to, koga imate radi.

Simbol meseca ponosa je mavrica – njene barve simbolizirajo raznolikost skupnosti in "spekter" človeške spolnosti in spola. Vsaka barva zastave ponosa ima drugačen pomen in vsaka barva predstavlja pomembno vrednoto skupnosti.


 

 

Rdeča v zastavi predstavlja življenje in strast med številnimi kulturami. 

Tudi parfumska voda Giorgio Armani Sì Passione uteleša strast in ljubezen ter privlači samozavestne osebe, ki natančno vedo, kaj hočejo!

 

 

Oranžna predstavlja zdravljenje skozi zabavo in praznovanje, ki sta pravzaprav zdravilni dejavnosti. 

Kje drugje bolj uživamo kot poleti na vročem soncu. Mojstrsko sestavljena kompozicija dišave Giorgio Armani Sun di Gioia nas vabi, da se prepustimo poletni zabavi in uživamo v tej harmonični mešanici naravnih sestavin.

 

 

Rumena deluje kot sijoče in svetlo središče zastave. Spodbujala naj bi nove ideje in zamisli, hkrati pa je simbol samozavesti in neodvisnosti.

Prav takšna je dišava Yves Saint Laurent Libre. V jeziku ljubezni, francoščini, libre pomeni svoboda, zato je dišava namenjena vsem močnim, samozadostnim in neodvisnim osebam!

 

 

V naravi je veliko zelene – narava je zdravilno mesto, zelena barva pa je povezana z blaginjo in rastjo.

 Parfumska voda Roberto Cavalli Gemma di Paradiso je dišava navdihnjena z atmosfero amazonskega tropskega gozda, ki leži blizu smaragdnih rudnikov. Zasnovana je za čutne osebe, ki se rade sproščajo v senci palmovih listov.

 

 

Modra barva simbolizira spokojnost, saj je znana kot sproščujoča barva, ki pomirja telo in duha. 

Toaletna voda Dolce&Gabbana Light Blue vas bo v trenutku popeljala na mirne in širne sicilijanske plaže, polne svežega vetriča ter modrega neba in morja. V vas se bosta v trenutku naselila notranji mir in spokojnost.

 

Zadnja barva, vijolična, predstavlja duha. Vijolična je pogosto prepoznana kot kraljevska barva, ki sama po sebi označuje ponos ter nas povezuje z duhovnim področjem. 

Tudi naša zadnja izbira, parfumska voda Giorgio Armani My Way, nas vabi, da raziščete vse širine sveta, za obzorjem in še dlje, hkrati pa nas opozarja, da moramo ostati zvesti sami sebi, ponosno in samozavestno stati za svojimi besedami in početi stvari po svoje oz. My Way.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi
Lepotni nasveti

Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi

Valentinovo je dan, ko praznujemo ljubezen v vseh oblikah! Dan zaljubljenih je lahko rezerviran za romantične sprehode in večere ter obdarovanje boljših polovic. Lahko pa ste trenutno v situaciji, ko nimate partnerja ali pa bolje od partnerja veste, kaj potrebujete in si želite. Privoščite si torej nekaj lepega za Valentinovo! Podarite si darilo, mi pa vam ga bomo v nadaljevanju pomagali izbrati.

Preberi več
Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz
Lepotni nasveti

Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz

Naša koža potrebuje vlago vse dni v letu, ne glede na to, ali je zunaj sije sonce ali pada sneg. Maske za obraz so najbolj intenziven in najhitrejši način za navlažitev kože. V zadnjih letih pa so trg preplavile maske za obraz v robčku za enkratno uporabo. Zakaj bi jo morali uporabljati (predvsem v zimskih mesecih), katere so najboljše in kakšne blagodejne učinke prinašajo, boste izvedeli v nadaljevanju.

Preberi več
Spletična.si

Prijava