❤️ Pošiljamo ljubezen!
- 20 % popust nad 79 € ➜ Koda: LOVE20
- 10 % popust nad 39 € ➜ Koda: LOVE10

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Domov

Vas zanima, kako prihraniti tudi do 100 € pri nakupu kozmetike?

26.05.22 1588x prebrano

Košarica kozmetičnih izdelkov za celo družino v povprečju stane 200 € na mesec. V nadaljevanju smo za vas pripravili nasvete, kako lahko pri nakupu kozmetičnih izdelkov prihranite tudi do 100 €!

DelitePovsem druga zgodba je, v kolikor ste ljubiteljica ali ljubitelj kozmetičnih izdelkov. V tem primeru le zase na mesečni ravni zagotovo zapravite minimalno 200 € za nakup izdelkov za lase, nego telesa, ličil in dišav.


Nakup na spletu!

Nakupovalne navade se počasi spreminjajo in vse več ljudi se odloča za spletne nakupe. Seveda imajo spletni nakupi veliko prednosti, ki se jih (še) ne zavedamo dovolj, zato si poglejmo 3 glavne prednosti spletnega nakupa.

1. Nakup lahko opravimo iz udobja svojega doma, paket pa nam čez dan ali dva dostavijo do vrat. Če vas skrbijo stroški dostave, naj vas pomirimo! Ko presežemo določen znesek, je DOSTAVA velikokrat kar BREZPLAČNA!

2. V miru lahko skrbno pregledamo seznam izdelkov, ki jih imamo v nakupovalni košarici in ga po potrebi dopolnimo ali skrajšamo, da kupimo izdelke, ki jih resnično potrebujemo ter se s tem izognemo NEPOTREBNEMU ZAPRAVLJANJU.

3. Cene na spletu so veliko bolj UGODNE kot v fizičnih trgovinah. 

Pa si poglejmo to na primeru naše spletne trgovine Spleticna.si in odkrijmo skrivnost, zakaj so cene na Spleticna.si veliko bolj ugodne kot v fizičnih trgovinah:

Spleticna.si je spletna trgovina. To pomeni, da NIMA fizičnih trgovin in s tem posledično NIMA stroškov z najemnino. Ima MANJ zaposlenih in nima stroškov s prodajalkami, svetovalkami ipd. Stalni stroški so tako veliko nižji kot pri drugih fizičnih prodajalnah. NI jim treba kupovati velike zaloge izdelkov, kar pomeni, da ni "mrtvega kapitala". NI posrednikov, ki vzamejo vsak nekaj % trgovske marže in tako je lahko cena posameznih izdelkov veliko nižja kot v fizični trgovini.


Primerjajte cene!

Verjetno ste že opazili, da je v eni fizični trgovini cena za iste izdelke lahko višja kot v drugi. V 90 % primerov pa je cena na Spleticna.si veliko bolj ugodna kot v fizičnih trgovinah; vse do 50 % (včasih pa tudi več!) bolj ugodna! V nadaljevanju vam bomo predstavili par izdelkov, ki imajo neverjetno ugodno ceno, seveda pa jih lahko na Spleticna.si najdete še veliko več.Kupujte premišljeno in na zalogo!

Velikokrat se zgodi, da nam poide zaloga določenega izdelka npr. zobne paste in seveda moramo odhiteti v trgovino, da bi jo ponovno kupili. Hkrati pa iz trgovine ne odidemo le z eno zobno pasto, saj se spomnimo da nam bo kaj kmalu zmanjkalo tudi gela za prhanje, zobne nitke, riža, špagetov, paradižnika … na blagajni pa si privoščimo še kakšno čokoladico za posladek.

Priznajte si, da se vam je to že neštetokrat zgodilo! Zato ne pozabite, kupujte premišljeno in na zalogo. Enkrat na mesec si pripravite seznam vseh kozmetičnih izdelkov, ki jih boste potrebovali, v kolikor najdete izdelke po izredno dobri ceni pa si jih lahko kupite tudi na zalogo.


Spremljajte akcije na Spleticna.si!

Da, tudi na ta način, da spremljamo akcije, lahko prihranimo ogromno denarja. Na Spleticna.si imamo nenehno izjemno ugodne cene, poleg tega pa tudi odlične akcije tako na določene izdelke kot tudi celotno znamko in nenazadnje kode za popust na celotno naročilo. Če želite biti obveščeni o vseh zgoraj omenjenih akcijah ter o novostih s sveta dišav in kozmetike, se lahko na naše e-novičke prijavite enostavno in hitro.Vabimo vas, da nakup opravite na Spleticna.si! Zakaj?

Ker s tem podprete slovensko podjetje, ker imamo 100 % ORIGINALNE izdelke, NAJBOLJ UGODNE CENE na slovenskem trgu, akcijske ponudbe, hitro in zanesljivo dostavo, najboljšo podporo strankam v primeru kakršnihkoli nejasnosti in še mnogo več!

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz
Lepotni nasveti

Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz

Naša koža potrebuje vlago vse dni v letu, ne glede na to, ali je zunaj sije sonce ali pada sneg. Maske za obraz so najbolj intenziven in najhitrejši način za navlažitev kože. V zadnjih letih pa so trg preplavile maske za obraz v robčku za enkratno uporabo. Zakaj bi jo morali uporabljati (predvsem v zimskih mesecih), katere so najboljše in kakšne blagodejne učinke prinašajo, boste izvedeli v nadaljevanju.

Preberi več
TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023
Lepotni nasveti

TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023

Novo leto pomeni nov začetek. Novi začetki pa v modnem in lepotnem svetu prinašajo tudi nove trende. Kateri lepotni trendi nas čakajo v novem letu, si preberite v nadaljevanju.

Preberi več
Spletična.si

Prijava