Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 20 % nad 115 € ➝ Koda: BDAY20
- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Vsak študent potrebuje ...

7 10

Oktober je tu in z njim povratek študentov v študijske klopi. Da boste na fakulteto stopili pripravljeni, smo za vas izbrali TOP izdelke, ki jih potrebuje vsak študent. 
Preverite naš izbor.

 

 

 

 

ANTIBAKTERIJSKI GELI ZA ROKE

Ker so časi še vedno izjemno nepredvidljivi, je nepogrešljiva oprema vsake torbice, nahrbtnika in žepa zagotovo antibakterijski gel za roke. Super izbira so manjše embalaže, ki jih lahko pospravite kamorkoli. Antibakterijski geli za roke, s katerimi se vsakodnevno srečujemo, imajo pogosto neprijeten vonj in nas na ta način odbijajo, kljub temu da vemo, da jih moramo uporabljati.  

Pri nas pa lahko najdete antibakterijske gele, ki prijetno dišijo in negujejo roke. 

 

 

 

 

 

VLAŽNI ROBČKI

Robčki so priročni za uporabo, saj jih lahko uporabite kjerkoli, hkrati pa učinkovito odstranjujejo umazanijo in bakterije. Koža je po uporabi mehka in negovana.

Na voljo imamo tudi antibakterijske robčke, ki so impregnirani z antibakterijsko tekočino na alkoholni osnovi in zato učinkovito odstranijo vse viruse in bakterije.


 

 

 

 

 

 

KREME ZA ROKE

Izredno pomembna je prava izbira kreme za roke. Priporočamo kreme, ki imajo lahkotno teksturo, se hitro absorbirajo v kožo in ne puščajo mastnih sledi, tako da lahko z delom nadaljujete praktično takoj po nanosu. Dragocene sestavine, ki jih kreme vsebujejo, obnovijo suho in poškodovano kožo. Priporočamo!


 

 

 

 

 

 

BALZAM ZA USTNICE

Balzami za ustnice blažijo razpokane ustnice in odstranjujejo drobne gubice okrog teh. Predvsem v obdobju, ko so ustnice izpostavljene visokim oziroma nizkim temperaturam ter škodljivemu UV sevanju, je potrebno za njih posebej poskrbeti, da bi preprečili izsušitev in jih ohranili čudovito nežne. Nega ustnic vlaži, poživlja in pomirja, celi drobne ranice in poskrbi za žametno gladke ustnice.


 

UREJENA IN DIŠEČA NA VSAKEM KORAKU

 

Da boste v vsakem trenutku izgledali brezhibno in boste dišali po svojem najljubšem parfumu, imejte v svoji torbici vedno izdelke za "prvo pomoč". 

Suhi šampon, deodorant in mini dišava so "must have" v vsaki torbici ali nahrbtniku! ;)


 

 

 

Želimo vam, da boste z veseljem in uspešno opravljali študijske obveznosti, da boste pridobivali nova znanja in poznanstva ter boste predvsem uživali v izzivih, ki vam jih bo prineslo novo študijsko leto.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.