- 5 % ob nakupu dišav nad 49 € | - 10 % ob nakupu izdelkov za lase nad 49 € | - 15 % ob nakupu ličil nad 49 € 💄
Koda: SPLETICNA

Zakaj je piling kože tako pomemben?

19 10

Piling oziroma luščenje kože predstavlja postopek s katerim očistimo kože vseh nečistoč in odmrlih celic. Piling pomaga pri prekrvavitvi kože, pomaga proti celulitu ter omogoča, da se losjoni, kreme in olja, ki jih nanesemo na kožo, bolje vpijejo. Naša koža je tako bolj gladka, svetleča in nahranjena. 

V nadaljevanju si preberite, zakaj je reden piling izjemno pomemben in kakšen piling izbrati za svojo kožo.


Ko odstranimo plast odmrlih kožnih celic, koži omogočimo dihanje. Zahvaljujoč temu lahko preprečimo nastanek ogrcev in draženje med depilacijo.

Piling ima sproščujoč učinek na um in telo. Sama tehnika nanašanja pilinga na kožo (krožni gibi), njegov blagodejni vonj, "topel" občutek, ki nam ga da, ko ga nanesemo, in kasneje učinek, ki ga dobimo. Piling je tistih 5 minut na dan, ki bi si jih vsak moral nameniti samo zase.

S pilingom se lahko zoperstavimo velikemu sovražniku mnogih žensk - celulitu, saj izboljša prekrvavitev kože. Naredi jo bolj čvrsto, zdravo in gladko ter zmanjša neželene luknjice - videz pomarančne lupine.


Fin ali grob piling? Pri iskanju primernega pilinga za našo kožo lahko naletimo na izraz, kot je fin ali grob piling. Izraz nam pove, kako veliki so delci v izdelku.

- Grobe pilinge priporočamo ljudem, ki si želijo bolj močnega luščila. Še posebej so uporabni v boju proti celulitu in so kot nalašč za piling stopal pred pedikuro.

- Pilinge z drobnimi delci priporočamo vsem, ki imajo občutljivo kožo, nagnjeno k draženju.

Nikoli ne uporabljajte pilingov za telo na obrazu, saj lahko uporaba grobih delcev povzroči mikropoškodbe na koži obraza.

Sladkorni pilingi so najpogostejši, naši najljubši so pilingi Ziaja. Njihov širok nabor vam omogoča, da izbiro pilinga prilagodite tipu kože in učinku, ki ga želite doseči. Poleti je piling "Lemon Cake" popoln, saj ne bo samo odstranil odmrlih kožnih celic, ampak bo tudi osvežil kožo in ji dal čudovit vonj po citrusih.

 

Piling uporabite enkrat do dvakrat na teden. Če ga uporabite večkrat, lahko pride do draženja kože in preobčutljivosti.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.