❤️ NAJVEČJI ljubezenski popust!
- 22 % popust nad 85 € ➜ Koda: SRCE22
- 12 % popust nad 45 € ➜ Koda: SRCE12

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Zakaj je piling kože tako pomemben?

19.10.21 679x prebrano

Piling ima sproščujoč učinek na um in telo. Zaradi tehnike s katero nanašamo piling na kožo, zaradi njegovega blagodejnega vonja, "toplega" občutka, ki nam ga da, in kasneje zaradi učinka, ki ga z nanosom pilinga dobimo. Izvajanje pilinga je tistih 5 minut na dan, ki bi si jih vsak moral nameniti zase.

DelitePiling oziroma luščenje kože predstavlja postopek s katerim očistimo kože vseh nečistoč in odmrlih celic. Piling pomaga pri prekrvavitvi kože, pomaga proti celulitu ter omogoča, da se losjoni, kreme in olja, ki jih nanesemo na kožo, bolje vpijejo. Naša koža je tako bolj gladka, svetleča in nahranjena. 

V nadaljevanju si preberite, zakaj je reden piling izjemno pomemben in kakšen piling izbrati za svojo kožo.


Ko odstranimo plast odmrlih kožnih celic, koži omogočimo dihanje. Zahvaljujoč temu lahko preprečimo nastanek ogrcev in draženje med depilacijo.

Piling ima sproščujoč učinek na um in telo. Sama tehnika nanašanja pilinga na kožo (krožni gibi), njegov blagodejni vonj, "topel" občutek, ki nam ga da, ko ga nanesemo, in kasneje učinek, ki ga dobimo. Piling je tistih 5 minut na dan, ki bi si jih vsak moral nameniti samo zase.

S pilingom se lahko zoperstavimo velikemu sovražniku mnogih žensk - celulitu, saj izboljša prekrvavitev kože. Naredi jo bolj čvrsto, zdravo in gladko ter zmanjša neželene luknjice - videz pomarančne lupine.


Fin ali grob piling? Pri iskanju primernega pilinga za našo kožo lahko naletimo na izraz, kot je fin ali grob piling. Izraz nam pove, kako veliki so delci v izdelku.

- Grobe pilinge priporočamo ljudem, ki si želijo bolj močnega luščila. Še posebej so uporabni v boju proti celulitu in so kot nalašč za piling stopal pred pedikuro.

- Pilinge z drobnimi delci priporočamo vsem, ki imajo občutljivo kožo, nagnjeno k draženju.

Nikoli ne uporabljajte pilingov za telo na obrazu, saj lahko uporaba grobih delcev povzroči mikropoškodbe na koži obraza.

Sladkorni pilingi so najpogostejši, naši najljubši so pilingi Ziaja. Njihov širok nabor vam omogoča, da izbiro pilinga prilagodite tipu kože in učinku, ki ga želite doseči. Poleti je piling "Lemon Cake" popoln, saj ne bo samo odstranil odmrlih kožnih celic, ampak bo tudi osvežil kožo in ji dal čudovit vonj po citrusih.

 

Piling uporabite enkrat do dvakrat na teden. Če ga uporabite večkrat, lahko pride do draženja kože in preobčutljivosti.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Valentinova darila za vsak žep
Blog

Valentinova darila za vsak žep

Kaj podariti osebi, ki vam pomeni ves svet, osebi, ki vam pričara nasmeh na obraz tudi v najtežjih dneh, osebi, s katero je vsak dan ljubezenska pesem s srečnim koncem? Predstavljamo vam ideje za valentinova darila za čisto vsak žep. Verjamemo, da boste med našimi idejami našli tisto popolno darilo za svojo najdražjo osebo.

Preberi več
Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi
Lepotni nasveti

Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi

Valentinovo je dan, ko praznujemo ljubezen v vseh oblikah! Dan zaljubljenih je lahko rezerviran za romantične sprehode in večere ter obdarovanje boljših polovic. Lahko pa ste trenutno v situaciji, ko nimate partnerja ali pa bolje od partnerja veste, kaj potrebujete in si želite. Privoščite si torej nekaj lepega za Valentinovo! Podarite si darilo, mi pa vam ga bomo v nadaljevanju pomagali izbrati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava