❤️ NAJVEČJI ljubezenski popust!
- 22 % popust nad 85 € ➜ Koda: SRCE22
- 12 % popust nad 45 € ➜ Koda: SRCE12

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Najboljše poslikave za noč čarovnic

26.10.21 996x prebrano

Bliža se najstrašnejša noč v letu! Halloween ali noč čarovnic je idealna priložnost, da postanete nekdo drug in prebudite svojo domišljijo pri ustvarjanju strašne maske. Vas zanima, kako izgledajo poslikave za noč čarovnic, ki jih lahko naredite tudi sami? Ponujamo vam odlične ideje!

DeliteBliža se najstrašnejša noč v letu! Halloween ali noč čarovnic je idealna priložnost, da postanete nekdo drug in prebudite svojo domišljijo pri ustvarjanju strašne maske. 
Vas zanima, kako izgledajo poslikave za noč čarovnic, ki jih lahko naredite tudi sami? Ste za bolj strašen ali eleganten make-up? Ponujamo vam odlične ideje! Uživajte v ustvarjanju najboljšega make-up videza za noč čarovnic in zasijte!


Naša make-up artistka Ana v videu pokaže, kako lahko le v nekaj minutah ustvarite elegantno-strašljiv make-up.

Make-up artistka Nika pa pokaže, kako ustvariti klasičen make-up videz za noč čarovnic.


Ali želite postati pravi umetnik in na svojem obrazu ustvariti najstrašnejšo masko za noč čarovnic? V morju strašnih mask se je najtežje odločiti za samo eno. Predstavljamo vam ideje za maske za katere verjamemo, da bodo navdušile tudi vas!

IDEJE NAŠIH MAKE-UP UMETNIC ANE MIKOLIČ IN NIKE HAUPTMAN:

 

 

 

IZDELKi, KI JIH BOSTE POTREBOVALI ZA ROZA MASKO:

 

Elegantne roza maske nikoli ne gredo iz mode!

Uporabite roza in belo senčilo po celem obrazu, kanček temnejšega senčila, malo ustvarjalnosti, veliko bleščic ter kamenčkov in maska ​​je pripravljena. Oglejte si spodnje izdelke, ki jih je umetnica Nika uporabila za rožnato masko ...

 

MAKE-UP IZDELKIVam je ta objava všeč? Delite jo ...Valentinova darila za vsak žep
Blog

Valentinova darila za vsak žep

Kaj podariti osebi, ki vam pomeni ves svet, osebi, ki vam pričara nasmeh na obraz tudi v najtežjih dneh, osebi, s katero je vsak dan ljubezenska pesem s srečnim koncem? Predstavljamo vam ideje za valentinova darila za čisto vsak žep. Verjamemo, da boste med našimi idejami našli tisto popolno darilo za svojo najdražjo osebo.

Preberi več
Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi
Lepotni nasveti

Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi

Valentinovo je dan, ko praznujemo ljubezen v vseh oblikah! Dan zaljubljenih je lahko rezerviran za romantične sprehode in večere ter obdarovanje boljših polovic. Lahko pa ste trenutno v situaciji, ko nimate partnerja ali pa bolje od partnerja veste, kaj potrebujete in si želite. Privoščite si torej nekaj lepega za Valentinovo! Podarite si darilo, mi pa vam ga bomo v nadaljevanju pomagali izbrati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava