- 5 % ob nakupu dišav nad 49 € | - 10 % ob nakupu izdelkov za lase nad 49 € | - 15 % ob nakupu ličil nad 49 € 💄
Koda: SPLETICNA

Darila na Spleticna.si

3 11

Lepa gesta, čaroben nasmeh, velik objem in sladko darilo.

Iščete darila za svoje najbližje? 
Brezskrbno in enostavno kupujte darila na spletu. Prihranite čas in denar. Spleticna.si vas bo rešila iz zagate, kaj tokrat kupiti svojim ljubljenim. 

Za vas smo pripravili cel kup idej za obdaritev vaših najdražjih – od priljubljenih dišav do kozmetike in drugih praktičnih darilc. Zagotovo boste med njimi našli tistega, ki bo obdarovancu ali obdarovanki segel do srca. 


Z nežnimi, dišečimi darili je pri ženskah težko narediti napako, še posebej, če gre za njeno najljubšo dišavo, negovalne izdelke za lase, telo ali obraz, njeno najljubšo make-up paletko ali maskaro. Med ideje za izvirna darila zagotovo spadajo tudi dišeče svečke. Pobrskate lahko tudi po prelepih ženskih darilnih setih.


Darilo za moškega je vedno težje izbrati, kot darilo za žensko. Moški običajno "nič ne potrebuje" ali pa vsaj tako misli. :) Skoraj vsak moški potrebuje izdelke za britje ali pa gele za prhanje, kajne? Imamo tudi pestro izbiro moških dišav, pa tudi dišav za njihovega jeklenega konjička. Ne pozabite preveriti tudi naše ponudbe uporabnih moških darilnih setov.


Seveda ne smemo pozabiti na naše najmlajše, saj se prav ti najbolj veselijo praznikov. Kopanje z našimi izdelki za nego telesa lahko postane še bolj mehurčkasto, pisano in veselo! Ne marajo umivanja zob? Preverite našo ponudbo izdelkov za ustno higieno otrok. Imate doma princesko, ki obožuje Disney risanke? Ali pa imajo raje pogumne Tačke na patrulji? Izbira je ogromna.


Vam je čas spolzel iz rok in ste zadnji trenutek ugotovili, da ste najdražji osebi pozabili kupiti darilo za praznik? Brez panike! Četudi so vse trgovine zaprte, je Spleticna.si odprta 24/7. Za nakup in obdaritev v zadnjem hipu vam ponujamo e-darilne bone, Izbirate lahko med štirimi različnimi darilnimi boni v vrednosti od 10 do 100 € in tako vaši najdražji nikoli ne bodo ostali brez darila.

GLAVNA PREDNOST
E-darilni bon boste nekaj minut po nakupu prejeli na vaš e-mail naslov, v .pdf obliki. Vse kar morate storiti je, da ga natisnete in podarite svojim najbližjem.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.