- 5 % ob nakupu dišav nad 49 € | - 10 % ob nakupu izdelkov za lase nad 49 € | - 15 % ob nakupu ličil nad 49 € 💄
Koda: SPLETICNA

BLACK FRIDAY NAKUPI NA SPLETICNA.SI

16 11

Vsi že nestrpno čakamo tisti petek v letu, ko se cene v trgovinah in na spletu drastično znižajo. Tako je, govorimo seveda o Black Friday znižanjih. Black Friday je že za vogalom in čas je, da pripravite svoje (hitre) prste za online nakupe.

V nadaljevanju si preberite kako nakupovati na Spleticna.si, da ujamete čim večje popuste in dobite čim več, za čim manj denarja. ;)

BLACK FRIDAY: 26. 11. 2021

BLACK FRIDAY POPUSTE BOSTE PRI NAS LAHKO KORISTILI ŽE PRED PETKOM!

Zadnji petek v novembru, zdaj že tradicionalno, vse fizične trgovine in tudi tiste na spletu, nudijo ogromne popuste na svoje izdelke. Ker je v enem dnevu težko opraviti toliko nakupov, kot bi jih želeli, smo se na Spleticna.si odločili, da popuste za vas pripravimo že prej. Tako je, prav ste slišali! Na Spleticna.si lahko SUPER popuste koristite prej!


PRIPRAVITE SEZNAM IZDELKOV, KI SI JIH ŽELITE

 

Ponudba je OMEJENA, tako časovno, kot tudi številčno. Ne pozabite, da so zaloge omejene in da lahko izdelka, ki je zelo priljubljen, hitro zmanjka! Naša prednost je zagotovo to, da imamo kot ONLINE trgovina ogromno skladišče in tudi velike zaloge. 


SPREMLJAJTE OBJAVE NA NAŠIH DRUŽBENIH OMREŽIJ

Na naših družbenih omrežjih in naših e-novicah redno objavljamo aktualne akcije in najbolj zanimive ponudbe. 
Sledite nam in bodite vedno na tekočem z najnovejšimi akcijami.

Spleticna.si - spletna parfumerija

@spleticna.si

E-novičke Spleticna.si

ČRNEMU PETKU SLEDI CYBER MONDAY

 

Če za Black Friday ne boste uspeli opraviti svojega nakupa na Spleticna.si, lahko na ponedeljek po Black Friday-u nakupite vse svoje najljubše izdelke. Cyber Monday popusti so zadnja priložnost za nore popuste, pred božično norijo.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.