❤️ NAJVEČJI ljubezenski popust!
- 22 % popust nad 85 € ➜ Koda: SRCE22
- 12 % popust nad 45 € ➜ Koda: SRCE12

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Blog

BLACK FRIDAY NAKUPI NA SPLETICNA.SI

16.11.21 1941x prebrano

Vsi že nestrpno čakamo tisti petek v letu, ko se cene v trgovinah in na spletu drastično znižajo. Tako je, govorimo seveda o Black Friday znižanjih. Black Friday je že za vogalom in čas je, da pripravite svoje (hitre) prste za online nakupe. V nadaljevanju si preberite kako nakupovati na Spleticna.si, da ujamete čim večje popuste in dobite čim več, za čim manj denarja. ;)

DeliteVsi že nestrpno čakamo tisti petek v letu, ko se cene v trgovinah in na spletu drastično znižajo. Tako je, govorimo seveda o Black Friday znižanjih. Black Friday je že za vogalom in čas je, da pripravite svoje (hitre) prste za online nakupe.

V nadaljevanju si preberite kako nakupovati na Spleticna.si, da ujamete čim večje popuste in dobite čim več, za čim manj denarja. ;)

BLACK FRIDAY: 26. 11. 2021

BLACK FRIDAY POPUSTE BOSTE PRI NAS LAHKO KORISTILI ŽE PRED PETKOM!

Zadnji petek v novembru, zdaj že tradicionalno, vse fizične trgovine in tudi tiste na spletu, nudijo ogromne popuste na svoje izdelke. Ker je v enem dnevu težko opraviti toliko nakupov, kot bi jih želeli, smo se na Spleticna.si odločili, da popuste za vas pripravimo že prej. Tako je, prav ste slišali! Na Spleticna.si lahko SUPER popuste koristite prej!


PRIPRAVITE SEZNAM IZDELKOV, KI SI JIH ŽELITE

 

Ponudba je OMEJENA, tako časovno, kot tudi številčno. Ne pozabite, da so zaloge omejene in da lahko izdelka, ki je zelo priljubljen, hitro zmanjka! Naša prednost je zagotovo to, da imamo kot ONLINE trgovina ogromno skladišče in tudi velike zaloge. 


SPREMLJAJTE OBJAVE NA NAŠIH DRUŽBENIH OMREŽIJ

Na naših družbenih omrežjih in naših e-novicah redno objavljamo aktualne akcije in najbolj zanimive ponudbe. 
Sledite nam in bodite vedno na tekočem z najnovejšimi akcijami.

Spleticna.si - spletna parfumerija

@spleticna.si

E-novičke Spleticna.si

ČRNEMU PETKU SLEDI CYBER MONDAY

 

Če za Black Friday ne boste uspeli opraviti svojega nakupa na Spleticna.si, lahko na ponedeljek po Black Friday-u nakupite vse svoje najljubše izdelke. Cyber Monday popusti so zadnja priložnost za nore popuste, pred božično norijo.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Valentinova darila za vsak žep
Blog

Valentinova darila za vsak žep

Kaj podariti osebi, ki vam pomeni ves svet, osebi, ki vam pričara nasmeh na obraz tudi v najtežjih dneh, osebi, s katero je vsak dan ljubezenska pesem s srečnim koncem? Predstavljamo vam ideje za valentinova darila za čisto vsak žep. Verjamemo, da boste med našimi idejami našli tisto popolno darilo za svojo najdražjo osebo.

Preberi več
Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi
Lepotni nasveti

Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi

Valentinovo je dan, ko praznujemo ljubezen v vseh oblikah! Dan zaljubljenih je lahko rezerviran za romantične sprehode in večere ter obdarovanje boljših polovic. Lahko pa ste trenutno v situaciji, ko nimate partnerja ali pa bolje od partnerja veste, kaj potrebujete in si želite. Privoščite si torej nekaj lepega za Valentinovo! Podarite si darilo, mi pa vam ga bomo v nadaljevanju pomagali izbrati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava