- 5 % ob nakupu dišav nad 49 € | - 10 % ob nakupu izdelkov za lase nad 49 € | - 15 % ob nakupu ličil nad 49 € 💄
Koda: SPLETICNA

IZVIRNE IDEJE ZA DARILA ZA SV. MIKLAVŽA

30 11

December je tukaj in z njim čas obdarovanja. Prvi med tremi možmi, ki nosijo darila v decembru, je sv. Miklavž. Čeprav je običaj, da darila prejmejo le otroci, se tudi odrasli radi zbudimo ob pogledu na polne peharje daril (če v njih le ni šiba). 

Pripravili smo izvirne ideje, s katerimi boste razveselili vse ljubitelje dišav, dišečih sveč in kozmetike.


LJUBITELJEM DIŠAV PODARITE MINIATURE

Ljubitelje dišav boste zagotovo razveselili z dišavo, ki je še nimajo v svoji kolekciji. Testiranje dišav - nanos na kožo, razvijanje not skozi cel dan, občutek in čustva, ki jih dišava prinese, vse to je proces, v katerem ljubitelji dišav uživajo. Privoščite jim te občutke z nakupov miniatur dišav v velikosti 5 ml, 10 ml ali 15 ml. Za preizkušanje dišav so super seti, ki vsebujejo več dišav v manjših velikostih.


Med nami je zagotovo ogromno ljudi, ki obožujejo dekoriranje in urejanje svojega doma. Pri večjih kosih pohištva vam žal ne moremo pomagati, lahko pa vam damo ideje za male detajle, ki naredijo veliko razliko. 

Prva stvar, ki jo opazimo in začutimo, ko vstopimo v dom je VONJ. Vsaka hiša ima svoj značilen vonj. Seveda si vsi želimo, da bi bil ta vonj dišeč in prijeten. Pri tem vam lahko pomagamo mi. Uporabite difuzorje, dišeče sveče in aroma svečke. 

Za darilo je najlažje kupiti dišečo svečo (ali več njih), saj poleg tega, da sproščajo čudovite vonjave in naredijo bivanje v sobah prijetnejše, so tudi izjemno estetske in se z lahkoto prilagodijo vsakemu domu (ne glede na stil opreme).

Najboljše sveče (po našem mnenju) so zagotovo YANKEE CANDLE in WOODWICK dišeče sveče. O posebnostih Yankee Candle sveč smo pisali že TUKAJ, posebnost Woodwick sveč pa je v njihovem zvoku. Ko je svečka prižgana, se sliši prijeten pokajoč zvok, ki vas bo ponesel pred kamin, četudi ga nimate.


LJUBITELJEM LIČIL KUPITE UMETNE TREPALNICE ALI NOVO PALETKO

Umetne trepalnice? Morda se sliši čudno, vendar bodo ljubiteljice ličil izjemno cenile vaše darilo (oziroma darilo sv. Miklavža), saj so umetne trepalnice nekaj, kar prave umetnice ličenja vedno potrebujejo. Super izbira je tudi kakšna nova paletka senčil za oči. Različne paletke odpirajo različna vrata kreativnosti, zato paletk ni nikoli preveč. 


ZA VSE LJUBITELJE NOVOSTI

Poznate osebo, ki je vedno na tekočem z vsemi trendi in novostmi? Potem so dišeče novosti na Spleticna.si prava izbira zanjo ali zanj! Preverite naš izbor izdelkov, ki ne smejo manjkati na vaših poličkah.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.