- 5 % ob nakupu dišav nad 49 € | - 10 % ob nakupu izdelkov za lase nad 49 € | - 15 % ob nakupu ličil nad 49 € 💄
Koda: SPLETICNA

NAJBOLJ ZAŽELENE DIŠAVE NA SPLETIČNI V LETU 2021

21 12

SVEŽE IN CVETLIČNE, SLADKE IN ORIENTALSKE


Leto 2021 se počasi približuje koncu, zato je čas, da povlečemo črto in preverimo katere so tiste dišave, ki so bile v zadnjih dvanajstih mesecih najbolj zaželene. Če vas zanima, kateri so top parfumi leta 2021, berite naprej.


Pričakovano so na letošnji lestvici TOP 10 tiste dišave, ki so kraljevale tudi lansko leto. Kljub temu da vsako leto na trg prispe veliko število novih dišav, so klasike tiste po katerih vedno posegamo. Med letošnjo deseterico se skriva kar nekaj svežih dišav, pa tudi tistih, ki so popolne za hladne, zimske dni. Preverite, če se med njimi skriva tudi vaša najljubša dišava!


10. MESTO: PARFUMSKA VODA CAROLINA HERRERA GOOD GIRL

 

Carolina Herrera Good Girl je vonj, poln želje in neomejenosti, začinjen s pridihom iznajdljivosti in igrivosti. Moto parfuma, zapakiranega v čevelj z visoko peto, je #goodtobebad. Simbolizira dekle, ki ima svetlo in temno stran. Vendar vedno ostane to kar je - ženska, ki ljubi izzive in dogodivščine. Njeni prirojeni okusi in prijaznost navdihujejo širšo okolico.


9. MESTO: TOALETNA VODA MOSCHINO CHEAP AND CHIC I LOVE LOVE

 

Moschino I Love Love je zelo pozitiven vonj, poln ljubezni, sonca in svetlih barv. Parfum je prišel na trg leta 2004. Gre za citrusno dišavo za optimistične ženske. Primerna je za dnevno nošenje, predvsem v spomladanskih in poletnih mesecih.8. MESTO: TOALETNA VODA BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE

 

Prav tako kot naravni kristal, toaletna voda Bvlgari Omnia Crystalline v sebi skriva številne raznolike plasti – dišeče tone, ki skupaj ustvarjajo njen izviren in edinstven vonj – nežen in občutljiv, kot dotik cvetnih listov. Lansirana je bila leta 2005. Primerna je za dnevno nošenje in posebne priložnosti.


7. MESTO: PARFUMSKA VODA ZADIG & VOLTAIRE THIS IS HER!

 

Zadig & Voltaire This is Her! je čudovita, sveža in nevsiljiva dišava. Prinaša vam občutek neomejene svobode in nežnosti. Gre za nežno, lesno dišavo z začinjenimi notami. Dišava je popolna za nošenje v hladnejših mesecih.


6. MESTO: TOALETNA VODA GUESS SEDUCTIVE

 

Guess Seductive je cvetlično-sadna dišava z lesnim podtonom. Leta 2010 jo je za modno blagovno znamko Guess ustvaril francoski proizvajalec parfumov Veronique Nyberg. Primerna je za nošenje v spomladanskem in jesenskem času.


5. MESTO: TOALETNA VODA DOLCE&GABBANA LIGHT BLUE

 

Dolce&Gabbana Light Blue je odlična, osupljiva in kultna toaletna voda, ki je edinstvena kot radosti življenja. Na trg je prispela leta 2001 in od takrat naprej vztraja na lestvici top 10 parfumov. Gre za sadno-cvetlično dišava s citrusnim pridihom


4. MESTO: PARFUMSKA VODA ROBERTO CAVALLI ROBERTO CAVALLI POUR FEMME

 

Predstavljamo vam Roberto Cavalli Roberto Cavalli Pour Femme. Intenziven vonj je poln čutnosti in očarljivosti, ki lahko poudari magično privlačnost, ki je skrita v vas. Sledite usodi s to čudovito parfumsko vodo.


3. mesto: TOALETNA VODA JIL SANDER SUN

 

Jil Sander Sun je ženski vonj poln sonca, sadja, cvetja in toplih lesnih esenc. Oživil bo spomine na dopust ob morju, poln čudovitih doživetij ali pa sprožil poletno vzdušje v času, ko je poletje le še medel spomin. Idealna dišava za ljubitelje toplote in sonca.


2. MESTO: PARFUMSKA VODA ESCADA MAGNETISM

 

Dišava Escada Magnetism bo vašo kožo ovila v sveže orientalske akorde zelenih listov, slastne frezije, romantičnega jasmina in mandljevega cveta. Gre za sadno-sladko dišavo z orientalskim pridihom. Popolna za dnevno nošenje.


1. MESTO: PARFUMSKA VODA LACOSTE POUR FEMME

 

Lacoste Pour Femme je izrazita, ostra, cvetlično-sveža dišava. Dišava je naravno elegantna, športna in izjemno udobna. Gre za odlično in bogato žensko dišavo, ki napolni z energijo in stimulira. Je enostavna moderna kreacija, ki evocira čisto privlačnost. Lacoste pour Femme je bila ustvarjena za žensko, ki v sebi nosi skrito mikavnost; za žensko, ki si upa pokazati svoja čustva in deliti svoje občutke.


Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.