❤️ NAJVEČJI ljubezenski popust!
- 22 % popust nad 85 € ➜ Koda: SRCE22
- 12 % popust nad 45 € ➜ Koda: SRCE12

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Svet dišav

DVANAJST DIŠEČIH MESECEV

27.12.21 1113x prebrano

Kaj vas čaka v letu 2022? Kako si ga boste začinili, da bo ukrojen po vaši meri? Z dišečimi kapljicami vaše dišave, seveda! Da boste lažje premagovali ovire in se soočali z izzivi, smo za vas pripravili dišečo spremljavo za vseh 12 mesecev.

DeliteKaj vas čaka v letu 2022? Kako si ga boste začinili, da bo ukrojen po vaši meri? Z dišečimi kapljicami vaše dišave, seveda! Da boste lažje premagovali ovire in se soočali z izzivi, smo za vas pripravili dišečo spremljavo za vseh 12 mesecev.


Januar

 je najmlajši mesec v letu in čas za nove začetke. Zato ga začnimo drzno, s svežo energijo, ki nam bo dala polet za vse obveznosti in izzive, ki so pred nami. Tudi januarski dišavi naj s svojo svežino presekata ustaljeno rutino. 


Februar  

je mesec zaljubljenih in začetek kitajskega novega leta, ki bo tokrat v znamenju črnega vodnega tigra. Vse se vrti okrog odnosov, najsi bodo prijateljski ali ljubezenski. Ko želimo nekomu sporočiti, koliko nam pomeni, je dišava odlična izbira.


Marec

je že ves v znamenju pomladi in hkrati mesec, ko imamo ženske svoj dan. Mame, žene, prijateljice, sodelavke – vse tiste ženske, ki vam veliko pomenijo, si zaslužijo dišavo, ki bo povzdignila vse dobro, kar se skriva v njih.


April

je vremensko muhast, mnogokrat pa smo takšni tudi mi. Enkrat smo za vroče, drugič nam prija hladno. Tretjič si želimo stopati po ustaljenih poteh, četrtič bi radi skočili čez planke. Drznimo si nekaj novega, tudi pri dišavah.


Maj

je v skladu z našo zgodovino in tradicijo mesec mladih. V tem času v letu častimo mladost in spet prebudimo otroka v sebi. Pogledamo nazaj, na prehojeno pot, in se spomnimo na večne klasike tudi med priljubljenimi vonji.

 


Junij 

že diši po poletju in po brezskrbnih dneh, ko je čas za romantične sprehode v dvoje in razkošje v travi. Prebujajo se najlepša čustva in (naš) svet diši po ljubezni.


Julij

je rezerviran za poletne romance ob morju, za topel veter v laseh, sol na koži in mivko med prsti. Omamljajo nas lahki, sveži, poletni vonji, ki v nas prebudijo najlepše spomine.


Avgust

je vroč mesec. Ker so dnevi dolgi in noči tople, izkoristimo prosti vikend za pobeg v neznano. Če ne gre drugače, z nekaj kapljicami dišave, ki nas takoj ponese v nove svetove.


September  

nas prizemlji in postavi vse na svoje mesto. Znajdemo se v primežu ustaljene rutine in mnogokrat nam je težko. Dan bo lažje začeti z odmerkom najljubšega parfuma, ki s svojo čarobno formulo predrami vse čute.


Oktober

je rezerviran za buče in bučmane, predvsem pa za ples s čarovnicami. Privlačijo nas noči, polne magije in razburjajo skrivnostne moči, ki se (morda) skrivajo v nas. Le kaj se skriva v novi steklenički parfuma?


November  

je temačen mesec, ko veliko časa preživimo v toplem zavetju doma. Dobra knjiga nas lahko ponese v zimsko pravljico 1001 noči, steklenička parfuma pa postane Aladinova svetilka, iz katere uide naš najljubši duh.


December  

je zadnja stran v knjigi leta. Skriva veliko lepega, dobrega, dišečega. To je čas sladkih obetov in izpolnitev skritih želja. In včasih je prav prestižna  steklenička parfuma tisto nekaj, po čemer že dolgo hrepenimo.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Valentinova darila za vsak žep
Blog

Valentinova darila za vsak žep

Kaj podariti osebi, ki vam pomeni ves svet, osebi, ki vam pričara nasmeh na obraz tudi v najtežjih dneh, osebi, s katero je vsak dan ljubezenska pesem s srečnim koncem? Predstavljamo vam ideje za valentinova darila za čisto vsak žep. Verjamemo, da boste med našimi idejami našli tisto popolno darilo za svojo najdražjo osebo.

Preberi več
Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi
Lepotni nasveti

Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi

Valentinovo je dan, ko praznujemo ljubezen v vseh oblikah! Dan zaljubljenih je lahko rezerviran za romantične sprehode in večere ter obdarovanje boljših polovic. Lahko pa ste trenutno v situaciji, ko nimate partnerja ali pa bolje od partnerja veste, kaj potrebujete in si želite. Privoščite si torej nekaj lepega za Valentinovo! Podarite si darilo, mi pa vam ga bomo v nadaljevanju pomagali izbrati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava