❤️ NAJVEČJI ljubezenski popust!
- 22 % popust nad 85 € ➜ Koda: SRCE22
- 12 % popust nad 45 € ➜ Koda: SRCE12

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Blog

VALENTINOVA DARILA ZA VSAK ŽEP

04.02.22 509x prebrano

Že diši po pomladi in ljubezni, ki jo v naše misli prikliče Sv. Valentin. Tistim, ki so nam ukradli srce, takrat v znak ljubezni podarimo drobno pozornost. Ker nas pri izbiri daril vodi Amor, so polna skritih sporočil in strastnih namigov, natanko takšna, kakršna darila na Spleticna.si.

DelitePravijo, da je ljubezen slepa, diši pa po sreči. Katero dišavo torej izbrati za svojo sorodno dušo, s katero delite vse dobro in slabo že leta, celo desetletja? In kaj izbrati za partnerja, ko je ljubezen še povsem sveža in je v vajini zvezi še mnogo neznank?

Preverite super nabor izdelkov, ki smo jih izbrali za vas.


Če želite svojo boljšo polovico presenetiti za valentinovo, vendar ne želite zapraviti veliko denarja, smo za vas našli super ideje za darila. 


Na Spleticna.si lahko najdete ogromno izbiro darilnih setov zanjo in zanj. V cenovnem okviru od 10 € do 25 € lahko najdete čudovite setke dišav, kozmetike za lase, obraz, telo in raznovrstna ličila.


V cenovnem okviru do 50 € se skrivajo super darilni seti dišav. Preverite, če se med njimi skriva njena ali njegova najljubša dišava.


Če sta se s svojo boljšo polovico navajena za valentinovo bolj bogato obdarovati in vama je praznik zelo pomemben, preverite naš izbor daril nad 50 €.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Valentinova darila za vsak žep
Blog

Valentinova darila za vsak žep

Kaj podariti osebi, ki vam pomeni ves svet, osebi, ki vam pričara nasmeh na obraz tudi v najtežjih dneh, osebi, s katero je vsak dan ljubezenska pesem s srečnim koncem? Predstavljamo vam ideje za valentinova darila za čisto vsak žep. Verjamemo, da boste med našimi idejami našli tisto popolno darilo za svojo najdražjo osebo.

Preberi več
Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi
Lepotni nasveti

Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi

Valentinovo je dan, ko praznujemo ljubezen v vseh oblikah! Dan zaljubljenih je lahko rezerviran za romantične sprehode in večere ter obdarovanje boljših polovic. Lahko pa ste trenutno v situaciji, ko nimate partnerja ali pa bolje od partnerja veste, kaj potrebujete in si želite. Privoščite si torej nekaj lepega za Valentinovo! Podarite si darilo, mi pa vam ga bomo v nadaljevanju pomagali izbrati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava