- 5 % ob nakupu dišav nad 49 € | - 10 % ob nakupu izdelkov za lase nad 49 € | - 15 % ob nakupu ličil nad 49 € 💄
Koda: SPLETICNA

VALENTINOVA DARILA ZA VSAK ŽEP

4 2

Že diši po pomladi in ljubezni, ki jo v naše misli prikliče Sv. Valentin. Tistim, ki so nam ukradli srce, takrat v znak ljubezni podarimo drobno pozornost. Ker nas pri izbiri daril vodi Amor, so polna skritih sporočil in strastnih namigov, natanko takšna, kakršna so dišeča presenečenja iz spletne trgovine Spleticna.si!

Pravijo, da je ljubezen slepa, diši pa po sreči. Katero dišavo torej izbrati za svojo sorodno dušo, s katero delite vse dobro in slabo že leta, celo desetletja? In kaj izbrati za partnerja, ko je ljubezen še povsem sveža in je v vajini zvezi še mnogo neznank?

Preverite super nabor izdelkov, ki smo jih izbrali za vas.


Če želite svojo boljšo polovico presenetiti za valentinovo, vendar ne želite zapraviti veliko denarja, smo za vas našli super ideje za darila. 


Na Spleticna.si lahko najdete ogromno izbiro darilnih setov zanjo in zanj. V cenovnem okviru od 10 € do 25 € lahko najdete čudovite setke dišav, kozmetike za lase, obraz, telo in raznovrstna ličila.


V cenovnem okviru do 50 € se skrivajo super darilni seti dišav. Preverite, če se med njimi skriva njena ali njegova najljubša dišava.


Če sta se s svojo boljšo polovico navajena za valentinovo bolj bogato obdarovati in vama je praznik zelo pomemben, preverite naš izbor daril nad 50 €.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.