❤️ NAJVEČJI ljubezenski popust!
- 22 % popust nad 85 € ➜ Koda: SRCE22
- 12 % popust nad 45 € ➜ Koda: SRCE12

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Domov

Se odpravljate na potovanje?

21.02.22 509x prebrano

Ne pozabite na Spleticna.si kozmetično torbico! V letu 2022 smo se že naučili živeti z omejitvami in virusi, zato potovanja niso več nekaj nedosegljivega. Ker vemo, da že komaj čakate, da se odpravite v tople kraje, smo za vas pripravili nekaj nasvetov, kaj vzeti sabo.

DeliteNe pozabite na Spleticna.si kozmetično torbico! 

Vse izdelke lahko vzamete sabo, ne glede na to kam greste (na tropski otok, na smučanje, city break, v toplice ....) in vse izdelke lahko najdete na Spleticna.si z BREZPLAČNO dostavo. Na koncu članka poiščite kodo za popust. ;)

SPLETICNA.SI TRAVEL TORBICAKUPITE MANJŠA PAKIRANJA


če veste koliko dni boste na potovanju, lahko tudi izračunate kakšno količino izdelkov boste potrebovali. S sabo vzemite toliko, kolikor potrebujete (ali malo več), saj večja pakiranja zavzamejo veliko prostora v kovčku, prav tako bo prtljaga veliko lažja. Če je izdelek v manjšem pakiranju dražji, kupite večjega in ga prelijte v potovalne stekleničke in posodice, ki so popolne za potovanja z letalom.

PREMISLITE KOLIKO LIČIL POTREBUJETE


Če potujete v tople kraje, boste zagotovo nosili minimalno ličil. Vnaprej si splanirajte potovanje - kam boste potovali, kaj boste videli, kam boste hodili na večerje ... Če veste, da boste v večernem času hodili na zabave in večerje, boste zagotovo potrebovali več ličil, kot če si boste le ogledovali znamenitosti. Temu prilagodite svojo make-up torbico. :)

IZDELKE SI DELITE S SVOJIM TRAVEL PARTNERJEM


Na potovanje vzemite le eno zobno pasto, en gel za prhanje, en šampon ... Premislite, kateri so tisti izdelki, ki jih lahko delite in niso nujni le za vas. Tako boste ogromno privarčevali pri prtljagi - tako pri prostoru kot pri teži. 

DOMA PUSTITE IZDELKE, KI JIH NE UPORABLJATE


Mislite, da boste na potovanju delali piling telesa, če tega doma ne počnete? Verjetno ne. :) Zato s sabo na potovanje vzemite le izdelke, ki jih tudi doma vsak dan uporabljate. Masko za obraz, ki jo uporabljate enkrat na teden, lahko pustite doma. :) 


DODATNI IZDELKI GLEDE NA POTOVANJE:


Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Valentinova darila za vsak žep
Blog

Valentinova darila za vsak žep

Kaj podariti osebi, ki vam pomeni ves svet, osebi, ki vam pričara nasmeh na obraz tudi v najtežjih dneh, osebi, s katero je vsak dan ljubezenska pesem s srečnim koncem? Predstavljamo vam ideje za valentinova darila za čisto vsak žep. Verjamemo, da boste med našimi idejami našli tisto popolno darilo za svojo najdražjo osebo.

Preberi več
Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi
Lepotni nasveti

Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi

Valentinovo je dan, ko praznujemo ljubezen v vseh oblikah! Dan zaljubljenih je lahko rezerviran za romantične sprehode in večere ter obdarovanje boljših polovic. Lahko pa ste trenutno v situaciji, ko nimate partnerja ali pa bolje od partnerja veste, kaj potrebujete in si želite. Privoščite si torej nekaj lepega za Valentinovo! Podarite si darilo, mi pa vam ga bomo v nadaljevanju pomagali izbrati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava