- 5 % ob nakupu dišav nad 49 € | - 10 % ob nakupu izdelkov za lase nad 49 € | - 15 % ob nakupu ličil nad 49 € 💄
Koda: SPLETICNA

Se odpravljate na potovanje?

21 2
Ne pozabite na Spleticna.si kozmetično torbico! 

V letu 2022 smo se že naučili živeti z omejitvami in virusi, zato potovanja niso več nekaj nedosegljivega. Ker vemo, da že komaj čakate, da se odpravite v tople kraje, smo za vas pripravili nekaj nasvetov, kaj vzeti sabo. Vse izdelke lahko vzamete sabo, ne glede na to kam greste (na tropski otok, na smučanje, city break, v toplice ....) in vse izdelke lahko najdete na Spleticna.si z BREZPLAČNO dostavo. Na koncu članka poiščite kodo za popust. ;)KUPITE MANJŠA PAKIRANJA


če veste koliko dni boste na potovanju, lahko tudi izračunate kakšno količino izdelkov boste potrebovali. S sabo vzemite toliko, kolikor potrebujete (ali malo več), saj večja pakiranja zavzamejo veliko prostora v kovčku, prav tako bo prtljaga veliko lažja. Če je izdelek v manjšem pakiranju dražji, kupite večjega in ga prelijte v potovalne stekleničke in posodice, ki so popolne za potovanja z letalom.

PREMISLITE KOLIKO LIČIL POTREBUJETE


Če potujete v tople kraje, boste zagotovo nosili minimalno ličil. Vnaprej si splanirajte potovanje - kam boste potovali, kaj boste videli, kam boste hodili na večerje ... Če veste, da boste v večernem času hodili na zabave in večerje, boste zagotovo potrebovali več ličil, kot če si boste le ogledovali znamenitosti. Temu prilagodite svojo make-up torbico. :)

IZDELKE SI DELITE S SVOJIM TRAVEL PARTNERJEM


Na potovanje vzemite le eno zobno pasto, en gel za prhanje, en šampon ... Premislite, kateri so tisti izdelki, ki jih lahko delite in niso nujni le za vas. Tako boste ogromno privarčevali pri prtljagi - tako pri prostoru kot pri teži. 

DOMA PUSTITE IZDELKE, KI JIH NE UPORABLJATE


Mislite, da boste na potovanju delali piling telesa, če tega doma ne počnete? Verjetno ne. :) Zato s sabo na potovanje vzemite le izdelke, ki jih tudi doma vsak dan uporabljate. Masko za obraz, ki jo uporabljate enkrat na teden, lahko pustite doma. :) 


DODATNI IZDELKI GLEDE NA POTOVANJE:


Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.