Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Pustno rajanje na Spleticna.si

28 2

Začenja se pustno rajanje na Spleticna.si. Že veste, kako se boste našemili? Na Spleticna.si lahko najdete super izdelke za ustvarjanje poslikave na obrazu. Ste za bolj strašen ali bolj eleganten make-up? Preverite naše predloge. :)

ZGODOVINA PUSTA

Praznovanje pusta sega že v predkrščansko dobo, izročilo so prevzeli tudi stari Rimljani in ustvarili več praznikov, ko so se šemili. Šemljenje se je kljub nasprotovanju cerkve nadaljevalo tudi po pokristranjenju, od 10. stoletja naprej pa se je upor prenehal. V srednji Evropi so se po letu 1300 zabave začele na čas pred 40-dnevnim postom pred veliko nočjo. Pust sedaj predstavlja čas, ko se našemimo in udeležimo različnih zabav in plesov v maskah. Pustno dogajanje se zaključi s pepelnično sredo, ki nastopi dan po pustnemu torku.


IZDELKI ZA PUSTNE POSLIKAVE

BARVNI SVINČNIKI

Pri ustvarjanju pustnih poslikav vam bodo zelo prav prišle različne barvice za oči ali ustnice. Na Spleticna.si ponujamo ogromno različnih odtenkov in barv svinčnikov. Preverite ponudbo.


ŠMINKE ZA USTNICE

Šminke imajo super kremno teksturo, kar vam bo pomagalo pri ustvarjanju poslikave. Lahko si izberete tudi tekoče šminke, s katerimi lahko pobarvate kar celoten obraz. Izbira je vaša.


SENČILA ZA OČI

Preverite odlično ponudbo različnih paletk senčil za oči, v katerih boste našli vse barvne kombinacije. Se boste našemili v tigrico? Super izbira bo paletka z rjavimi in zlatimi odtenki. 


VEČ LIČIL NAJDETE


NEKAJ NAŠIH IDEJ ZA POSLIKAVE:

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.