❤️ NAJVEČJI ljubezenski popust!
- 22 % popust nad 85 € ➜ Koda: SRCE22
- 12 % popust nad 45 € ➜ Koda: SRCE12

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Pustno rajanje na Spleticna.si

28.02.22 461x prebrano

Začenja se pustno rajanje na Spleticna.si. Že veste, kako se boste našemili? Na Spleticna.si lahko najdete super izdelke za ustvarjanje poslikave na obrazu. Ste za bolj strašen ali bolj eleganten make-up? Preverite naše predloge. :)

DeliteZGODOVINA PUSTA

Praznovanje pusta sega že v predkrščansko dobo, izročilo so prevzeli tudi stari Rimljani in ustvarili več praznikov, ko so se šemili. Šemljenje se je kljub nasprotovanju cerkve nadaljevalo tudi po pokristranjenju, od 10. stoletja naprej pa se je upor prenehal. V srednji Evropi so se po letu 1300 zabave začele na čas pred 40-dnevnim postom pred veliko nočjo. Pust sedaj predstavlja čas, ko se našemimo in udeležimo različnih zabav in plesov v maskah. Pustno dogajanje se zaključi s pepelnično sredo, ki nastopi dan po pustnemu torku.


IZDELKI ZA PUSTNE POSLIKAVE

BARVNI SVINČNIKI

Pri ustvarjanju pustnih poslikav vam bodo zelo prav prišle različne barvice za oči ali ustnice. Na Spleticna.si ponujamo ogromno različnih odtenkov in barv svinčnikov. Preverite ponudbo.


ŠMINKE ZA USTNICE

Šminke imajo super kremno teksturo, kar vam bo pomagalo pri ustvarjanju poslikave. Lahko si izberete tudi tekoče šminke, s katerimi lahko pobarvate kar celoten obraz. Izbira je vaša.


SENČILA ZA OČI

Preverite odlično ponudbo različnih paletk senčil za oči, v katerih boste našli vse barvne kombinacije. Se boste našemili v tigrico? Super izbira bo paletka z rjavimi in zlatimi odtenki. 


VEČ LIČIL NAJDETE


NEKAJ NAŠIH IDEJ ZA POSLIKAVE:

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Valentinova darila za vsak žep
Blog

Valentinova darila za vsak žep

Kaj podariti osebi, ki vam pomeni ves svet, osebi, ki vam pričara nasmeh na obraz tudi v najtežjih dneh, osebi, s katero je vsak dan ljubezenska pesem s srečnim koncem? Predstavljamo vam ideje za valentinova darila za čisto vsak žep. Verjamemo, da boste med našimi idejami našli tisto popolno darilo za svojo najdražjo osebo.

Preberi več
Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi
Lepotni nasveti

Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi

Valentinovo je dan, ko praznujemo ljubezen v vseh oblikah! Dan zaljubljenih je lahko rezerviran za romantične sprehode in večere ter obdarovanje boljših polovic. Lahko pa ste trenutno v situaciji, ko nimate partnerja ali pa bolje od partnerja veste, kaj potrebujete in si želite. Privoščite si torej nekaj lepega za Valentinovo! Podarite si darilo, mi pa vam ga bomo v nadaljevanju pomagali izbrati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava