❤️ NAJVEČJI ljubezenski popust!
- 22 % popust nad 85 € ➜ Koda: SRCE22
- 12 % popust nad 45 € ➜ Koda: SRCE12

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Svet dišav

Že poznate niche dišave?

02.03.22 990x prebrano

Izraz niche (fr. niche = niša) zajema posebne vrste dišav, ki jih je težje najti v parfumerijah, saj so posebne in ne tako množično prodajane. Za te luksuzne kapljice dišav boste morali odšteti večjo vsoto denarja, vendar resnični ljubitelji dišav vedo, da niche dišave upravičujejo svojo ceno.

Delite

POSEBNOSTI NICHE DIŠAV

KAKOVOST PRED DIZAJNOM 

Poudarek je na posebni sestavi in ne na dizajnu stekleničke dišave, zato marsikdo meni, da so stekleničke niche dišav neosebne in dolgočasne. 

POSEBNE SESTAVINE

Niche parfumi imajo velikokrat nenavadne in skrbno izbrane sestavine, ki so običajno bolj kvalitetne kot pri komercialnih dišavah.
Pri proizvodnji nekaterih dišav se sestavine merijo in mešajo izključno ročno.

OMEJENA DISTRIBUCIJA

Za razliko od dizajnerskih dišav, ki se množično proizvajajo, so niche parfumi običajno na voljo v omejenem številu.

EKSKLUZIVNI TRG

Niche dišave ni mogoče kupiti v vsaki parfumeriji, ker imajo parfumske hiše, ki oblikujejo niche dišave, selektiven pristop k distribuciji izdelkov. Same izbirajo trge, na katerih želijo biti dostopni. Ekskluzivnost za izbrane ljudi.

IZVIRNOST IN POPOLNA PREDANOST IZDELKU

Vsa niche parfumska podjetja imajo posebno osebo, ki skrbi za to, da je vsaka dišava izvirna in unikatna.

OZEK KROG KUPCEV

Niche dišave so idealne za vse, ki se radi poistovetite z določeno dišavo in ne želite, da bi se znašli poleg osebe, ki diši enako kot vi. Niche dišave izražajo vašo osebnost, saj boste lahko izbrali sestavine, ki vam najbolje ustrezajo.


Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Valentinova darila za vsak žep
Blog

Valentinova darila za vsak žep

Kaj podariti osebi, ki vam pomeni ves svet, osebi, ki vam pričara nasmeh na obraz tudi v najtežjih dneh, osebi, s katero je vsak dan ljubezenska pesem s srečnim koncem? Predstavljamo vam ideje za valentinova darila za čisto vsak žep. Verjamemo, da boste med našimi idejami našli tisto popolno darilo za svojo najdražjo osebo.

Preberi več
Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi
Lepotni nasveti

Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi

Valentinovo je dan, ko praznujemo ljubezen v vseh oblikah! Dan zaljubljenih je lahko rezerviran za romantične sprehode in večere ter obdarovanje boljših polovic. Lahko pa ste trenutno v situaciji, ko nimate partnerja ali pa bolje od partnerja veste, kaj potrebujete in si želite. Privoščite si torej nekaj lepega za Valentinovo! Podarite si darilo, mi pa vam ga bomo v nadaljevanju pomagali izbrati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava