Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Že poznate niche dišave?

2 3

Izraz niche (fr. niche = niša) zajema posebne vrste dišav, ki jih je težje najti v parfumerijah, saj so posebne in ne tako množično prodajane. Za te luksuzne kapljice dišav boste morali odšteti večjo vsoto denarja, vendar resnični ljubitelji dišav vedo, da niche dišave upravičujejo svojo ceno.POSEBNOSTI NICHE DIŠAV

KAKOVOST PRED DIZAJNOM 

Poudarek je na posebni sestavi in ne na dizajnu stekleničke dišave, zato marsikdo meni, da so stekleničke niche dišav neosebne in dolgočasne. 

POSEBNE SESTAVINE

Niche parfumi imajo velikokrat nenavadne in skrbno izbrane sestavine, ki so običajno bolj kvalitetne kot pri komercialnih dišavah.
Pri proizvodnji nekaterih dišav se sestavine merijo in mešajo izključno ročno.

OMEJENA DISTRIBUCIJA

Za razliko od dizajnerskih dišav, ki se množično proizvajajo, so niche parfumi običajno na voljo v omejenem številu.

EKSKLUZIVNI TRG

Niche dišave ni mogoče kupiti v vsaki parfumeriji, ker imajo parfumske hiše, ki oblikujejo niche dišave, selektiven pristop k distribuciji izdelkov. Same izbirajo trge, na katerih želijo biti dostopni. Ekskluzivnost za izbrane ljudi.

IZVIRNOST IN POPOLNA PREDANOST IZDELKU

Vsa niche parfumska podjetja imajo posebno osebo, ki skrbi za to, da je vsaka dišava izvirna in unikatna.

OZEK KROG KUPCEV

Niche dišave so idealne za vse, ki se radi poistovetite z določeno dišavo in ne želite, da bi se znašli poleg osebe, ki diši enako kot vi. Niche dišave izražajo vašo osebnost, saj boste lahko izbrali sestavine, ki vam najbolje ustrezajo.


Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.