Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

V barvi leta: kreativna mešanica modre in vijolične

14 3

Inštitut Pantone že več kot 20 let vsako leto napove barvo, ki najbolj ujame trenutno razpoloženje in ki naj bi simbolizirala prihodnjih 12 mesecev. Barva leta 2022 je postala čudovita mešanica modre in vijolične Very Peri. Gre za kreativno mešanico, ki simbolizira upanje, ustvarjalnost in pogum. 

Kakšne barve je Very Peri in kaj nam z njo sporoča ekipa strokovnjakov inštituta Pantone Color?

Very Peri je v barvni paleti modrih odtenkov najbolj vesel in najbolj topel ton. Modra barva simbolizira stabilnost, vznemerljiv vijoličen podton pa daje moč. Popolna kombinacija za vse spremembe in izzive, ki jih bo prineslo leto 2022. Strokovnjaki s to barvo ljudem pošiljajo upanje, da se bo v letu 2022 življenje vrnilo v ustaljene tirnice, ki smo jih poznali pred epidemijo. 

Very Peri je ustvarjalna, samozavestna in pogumna barva. 

Čudovita popotnica za prihajajoče leto.


DIŠAVE ZAVITE V VERY PERI BARVO

Najbolj znanim parfumerjem na svetu so všeč tudi različni modri in vijolični toni. Stekleničke dišav, same dišave in pokrovčke radi ovijejo v veselo kombinacijo vijoličnih in modrih odtenkov. 

Zagotovo ob zgornjem opisu vsi takoj pomislimo na kultno dišavo Lanvin Éclat D'Arpege, ki po dolgi zimi prikliče cvetoč pomladni vrt in toplo sonce. Vijolični ametist je postal navdih za ustvarjanje dišave Bvlgari Omnia Amethyste, ki spominja na dragulj, okrašen s tem čudovitim kamnom. Utelešenje zapeljevanja je dišava Lancôme Hypnôse z dišečimi toni pasijonke in jasmina. Za vse samozavestne ženske, ki želijo očarati svojo okolico, je Paco Rabanne pripravil ultravijolično parfumsko vodo.

Spodaj si oglejte nekaj naših vijoličnih in modrih predlogov za dišave.

DAJTE domišljijI PROSTO POT z Very Peri

Barva Very Peri je zaradi svoje narave idealna za študijsko ali študentsko sobo, kjer izboljša koncentracijo, vendar je njena sproščujoča in pomirjujoča narava primerna tudi na primer v spalnici. Uporabite lahko tudi posteljnino ali vsaj okrasne blazine v vijoličastih tonih.

Vijolična barva trenutno vlada tudi modnemu svetu. Privoščite si jopico ali kopalke za poletje v tej čudoviti barvi. Ne spreglejte pa niti vijoličnih lakov za nohte iz naše ponudbe ali pa posežite po kozmetiki v čudoviti barvi Very Peri.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.