Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Urejeni od glave do pet

28 3

⋯ PRIPRAVITE SE NA TOPLE DNI ⋯


Pomlad je že tu in z njo topli dnevi ter cvetoča in dišeča narava. Prebudimo telo iz zimskega spanja in ga pripravimo na veselje, ki ga prinaša prebujanje narave. 

OBNOVITE LASE

Po mesecih, ko smo svoje lase skrbno skrivali pod kapami in trakovi, je sedaj čas, da jih spet pokažemo. A najprej jih moramo spraviti v red.

  • Poskrbite za globinsko nego las s kakovostno masko za lase. Masko izberite glede na tip vaših las: suhi, tanki, barvani, mastni ...
  • Če imate težave z lasnmi, uporabite specializirane serume za lase. Na voljo so serumu proti izpadanju las, serumi za volumen las, za sijaj, glajenje ...
  • Če nameravate barvati svoje lase, naredite to čim prej. Lasje si naj pred odhodom na dopust opomorejo, saj jih (če boste šli na morje) sonce in sol le še dodatno obremenita.

POIGRAJTE SE Z LAKI ZA NOHTE

Poslovite se od temnih, naravnih in že malce dolgočasnih, enakih barv na nohtih in pozdravite BARVE! :) Pisane, žive odtenke! Roza, rdeča, modra, rumena ... Ne oklevajte in na nohte nanesite barve, s katerimi boste prebudili pomlad.


PRIPRAVITE NOGE NA KRILA IN OBLEKE

V zimskih mesecih običajno zanemarjamo nego kože (razen vsakodnevne uporabe kreme za roke in balzama za ustnice). Pod toliko plastmi oblačil nihče ne vidi naše kože, zakaj bi se torej trudili z njeno nego? Zato pripravite britvice, pilinge in losjone za telo ter pripravite noge na toplejše mesece. Odpravite se še na pedikuro, če tega niste vajeni delati sami doma. ;)


NE POZABITE NA SPF

Zlata vreden opomnik za katerega boste hvaležni čez nekaj let, ko se bodo drugi ljudje vaših let starali hitreje kot vi.

SPF v mladosti je naložba v mladosten videz v starosti.


DIŠITE PO POMLADI

V preteklih mesecih smo nosili ogromno težkih, orientalskih, lesnih, aromatičnih dišav, ki so nas grele v zimskih dneh.

Zdaj pa je tu pomlad!

Hočemo rože, želimo sadje, svežino, igrivost in “dišeče” barve.


Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.