Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Oskarji na Spleticna.si

29 3

V Hollywoodu so za vikend podelili oskarje - najprestižnejše nagrade v svetu filma. Danes pa bomo oskarje podelili tudi na Spleticna.si. Pri nas ni prišlo do nobenega škandala ;), smo pa izbrali dišave, ki so v letu 2021 najbolj izstopale. Skupaj poglejmo, katere dišave so dobile Spleticna.si Oskarja.


OSKARJA PREJMEJO ...

... ZA NAJBOLJŠO DIŠAVO

Oskarja prejmeta dišavi, ki sta bili v preteklem letu najbolj zaželeni in ki, kljub dolgoletni prisotnosti na trgu dišav, še vedno ostajata med najbolj nošenimi in iskanimi. 


... ZA NAJBOLJŠO POMLADNO-POLETNO DIŠAVO

Oskarja prejmeta dišavi, ki sta nas s svojo svežino in čudovitimi toplimi notami očarali in popeljali v tropske kraje.


... ZA NAJBOLJŠO JESENSKO-ZIMSKO DIŠAVO

Oskarja prejmeta popolnoma različni dišavi. Ena je takšna, ki je lansko leto šele prišla na trg in nas popolnoma omrežila, druga pa je takšna, ki greje srca že mnogo let, vendar še vedno ostaja na vrhu popularnih dišav.


... ZA NAJBOLJŠO NOVOST LETA 2021

Oskarja prejmeta dišeči novosti, lansirani v letu 2021, ki sta nas najbolj navdušili. Vsi smo komaj čakali lansiranje nove Joop! Homme dišave, saj je originalna različica klasika med dišavami. Prav tako smo komaj čakali novost v Chloé dišeči hiši, ki nas s svojimi cvetličnimi dišavami vedno očara.


... ZA NAJLEPŠO STEKLENIČKO

Oskarja prejmeta dišavi, ki sta s svojo stekleničko povedali zgodbo o dišavi, ki se v njej skriva. My Way je dišava, namenjena vsem ženskam, ki želijo odkriti svet (to ponazarja tudi pokrovček stekleničke). Invictus pa predstavlja zmagovalca, nepremagljivost, moč in dinamično energijo.


... ZA NAJBOLJ NENAVADNO STEKLENIČKO

Vsako leto nas posamezne parfumske hiše navdušijo s svojimi nenavadnimi in včasih celo čudnimi stekleničkami. Oskarja prejmeta dišavi, ki sta nas s svojo nenavadnostjo najbolj navdušili.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.