❤️ NAJVEČJI ljubezenski popust!
- 22 % popust nad 85 € ➜ Koda: SRCE22
- 12 % popust nad 45 € ➜ Koda: SRCE12

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Svet dišav

Oskarji na Spleticna.si

29.03.22 490x prebrano

V Hollywoodu so za vikend podelili oskarje - najprestižnejše nagrade v svetu filma. Danes pa bomo oskarje podelili tudi na Spleticna.si. Pri nas ni prišlo do nobenega škandala ;), smo pa izbrali dišave, ki so v letu 2021 najbolj izstopale. Skupaj poglejmo, katere dišave so dobile Spleticna.si Oskarja.

Delite
OSKARJA PREJMEJO ...

... ZA NAJBOLJŠO DIŠAVO

Oskarja prejmeta dišavi, ki sta bili v preteklem letu najbolj zaželeni in ki, kljub dolgoletni prisotnosti na trgu dišav, še vedno ostajata med najbolj nošenimi in iskanimi. 


... ZA NAJBOLJŠO POMLADNO-POLETNO DIŠAVO

Oskarja prejmeta dišavi, ki sta nas s svojo svežino in čudovitimi toplimi notami očarali in popeljali v tropske kraje.


... ZA NAJBOLJŠO JESENSKO-ZIMSKO DIŠAVO

Oskarja prejmeta popolnoma različni dišavi. Ena je takšna, ki je lansko leto šele prišla na trg in nas popolnoma omrežila, druga pa je takšna, ki greje srca že mnogo let, vendar še vedno ostaja na vrhu popularnih dišav.


... ZA NAJBOLJŠO NOVOST LETA 2021

Oskarja prejmeta dišeči novosti, lansirani v letu 2021, ki sta nas najbolj navdušili. Vsi smo komaj čakali lansiranje nove Joop! Homme dišave, saj je originalna različica klasika med dišavami. Prav tako smo komaj čakali novost v Chloé dišeči hiši, ki nas s svojimi cvetličnimi dišavami vedno očara.


... ZA NAJLEPŠO STEKLENIČKO

Oskarja prejmeta dišavi, ki sta s svojo stekleničko povedali zgodbo o dišavi, ki se v njej skriva. My Way je dišava, namenjena vsem ženskam, ki želijo odkriti svet (to ponazarja tudi pokrovček stekleničke). Invictus pa predstavlja zmagovalca, nepremagljivost, moč in dinamično energijo.


... ZA NAJBOLJ NENAVADNO STEKLENIČKO

Vsako leto nas posamezne parfumske hiše navdušijo s svojimi nenavadnimi in včasih celo čudnimi stekleničkami. Oskarja prejmeta dišavi, ki sta nas s svojo nenavadnostjo najbolj navdušili.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Valentinova darila za vsak žep
Blog

Valentinova darila za vsak žep

Kaj podariti osebi, ki vam pomeni ves svet, osebi, ki vam pričara nasmeh na obraz tudi v najtežjih dneh, osebi, s katero je vsak dan ljubezenska pesem s srečnim koncem? Predstavljamo vam ideje za valentinova darila za čisto vsak žep. Verjamemo, da boste med našimi idejami našli tisto popolno darilo za svojo najdražjo osebo.

Preberi več
Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi
Lepotni nasveti

Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi

Valentinovo je dan, ko praznujemo ljubezen v vseh oblikah! Dan zaljubljenih je lahko rezerviran za romantične sprehode in večere ter obdarovanje boljših polovic. Lahko pa ste trenutno v situaciji, ko nimate partnerja ali pa bolje od partnerja veste, kaj potrebujete in si želite. Privoščite si torej nekaj lepega za Valentinovo! Podarite si darilo, mi pa vam ga bomo v nadaljevanju pomagali izbrati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava