Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Izboljšajte formo svojega obraza

19 6

FOREO BEAUTY TECH NAPRAVA JE OSEBNI TRENER, KI VAM BO ZAGOTOVILA ODLIČNE REZULTATE V UDOBJU VAŠEGA DOMA.


Po obdobju, ki so ga zaznamovali delo od doma, poležavanje in lockdown, je čas, da se vrnete v formo in uživate v svojih najljubših telesnih aktivnostih. Face gym oziroma obrazna telovadba je nov lepotni trend, ki se ga poslužujejo različne svetovne zvezdnice, saj gre za neinvazivno obliko liftinga obraza.

Obrazne vaje so postale nov trend tudi na družbenih omrežjih in so se izkazale za odličen način za lajšanje znakov stresa, odstanjevanje gub in ohranjanje sveže in mladostne kože.

Da bi zadovoljili vse potrebe svojih strank, je švedska beauty-tech blagovna znamka FOREO predstavila pametno napravo BEAR, ki zagotavlja energično vadbo obraza v samo nekaj minutah na varen in učinkovit način.

Naprava z mikrotokovi bo okrepila več kot 65 mišic vašega obraza in vratu v sproščujočem tretmaju z njihovimi značilnimi T-pulzacijami. In najboljši del? Odlične fitnes rezultate lahko dosežete kadarkoli želite, saj poteka v udobju vašega doma.

Naprava BEAR mini vsebuje vse koristi v drobni napravi, ki je idealna za nego kože na poti ali kot uvod v tehnologijo mikrotokov. Naprava s sistemom Anti-Shock System meri odpornost vaše kože na elektriko in prilagodi mikrotok znotraj izbrane stopnje intenzivnosti za čim večjo varnost in udobje. BEAR mini ima 3 različne jakosti mikrotokov. 

Naprava, ki jo je mogoče polniti, je primerna za vse tipe kože, se popolnoma prilega vsem linijam vašega obraza in zagotavlja dolgotrajne rezultate. 

Zaradi varnosti in za boljše rezultate napravo BEAR mini uporabljajte skupaj s serumom FOREO SERUM SERUM SERUM, ki združuje antioksidativno moč in vlaženje hialuronske kisline. Je lahek, pomlajevalen in vlažilen, njegova formula z mikrokapsulami pa omogoča globoko vpijanje vrhunskih sestavin in dolgotrajen sijaj kože.

Kaj čakate?
Začnite z obraznim treningom in uživajte v najlepši in najbolj čvrsti koži doslej!

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.